×
Îndrăgostește-te de sufletul meu, nu de corpul meu

Îndrăgostește-te de sufletul meu, nu de corpul meu

Trăim într-o perioadă în care oamenii se îndrăgostesc de orice, dar nu de sufletul și personalitatea unei persoane. Ei se îndrăgostesc de mușchii de pe abdomen, piept, picioare lungi și alte elemente ale aspectului.

Nimănui nu-i pasă ce-ți place să citești, ce muzică asculți. Trebuie doar să ai un corp sportiv, părul lung, unghii lungi, astfel încât să te poată prezenta celorlalți și să se laude ce fată a găsit.

Nu vreau să te îndrăgostești de fața mea drăguță sau de corpul meu frumos dacă mă vei înșela. Nu vreau să am toți banii lumii dacă nu te iubesc. Nimeni nu vrea asta.

Cu timpul, banii se vor cheltui, frumusețea va dispărea. Atunci ce va rămâne? Nimic.

Nu vreau să te îndrăgostești de aspectul meu, de corpul meu sau de ochii mei frumoși. Îndrăgostește-te de sufletul meu. Împarte-mi interesele. Ascultă muzică cu mine și vizionează filmele mele preferate toată noaptea.

Asta contează.

Pe măsură ce îmbătrânim, vedem lucruri pe care nu le-am văzut înainte. Și există lucruri mult mai importante decât să fii frumoasă și sexy.

Motivul pentru care nu ne putem găsi dragostea sau pe cineva pentru o relație de lungă durată este că inițial căutăm ceva greșit.

Dragostea mea viitoare, viitorul meu iubit, soț, vreau să știi că tot ceea ce prețuim acum, ceea ce căutăm acum, se va dizolva, dar iubirea pe care o putem crește în fiecare zi din ce în ce mai mult, petrecând timpul împreună, învățând reciproc, va dura pentru totdeauna. Chiar și atunci când unul dintre noi nu va mai fi.

Cu sinceritate, destinul tău

 

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.