×
Într-o zi îl vei întâlni pe cel care îți va arăta o lume diferită

Într-o zi îl vei întâlni pe cel care îți va arăta o lume diferită

Nu vei observa când se va întâmpla acest lucru. Fluturii din stomacul tău, în cele din urmă, își vor deschide aripile, vei avea mai multă încredere în tine și îți vei vedea reflexia în oglindă diferit. Vei fi surprinsă de cum s-a schimbat viața ta, datorită unei singure persoane.

Cum a reușit el să te facă să te apreciezi și să vezi frumusețea din tine pe care ai ascuns-o de ceilalți în toți acești ani.

La început nu vei înțelege și nu vei crede că te iubește. Dar îi vei fi atât de recunoscătoare pentru asta.

Când vă veți întâlni, nu vei căuta un partener pentru o relație sau să aștepți pe cineva să te iubească. Dar când va intra în viața ta, vei vedea cât timp ai irosit în zadar.

Când îl vei întâlni, el va deschide o lume nouă pentru tine.

O lume pe care nici măcar nu o știai. O lume, în care el îți arată cât de minunată ești și ți-a permis să fii tu fără frică de condamnare sau respingere. Lumea în care el crede în tine și în cei din jur.

Această persoană nu îți va arăta doar cum să te iubească, el îți va arăta ceea ce ți-a lipsit. La urma urmei, pentru a iubi pe altul, trebuie mai întâi să te iubești pe tine însuți, trupul și mintea ta. El îți va arăta cum să iubești fiecare parte a naturii voastre – întunecată și luminată, bună și supărată. El te va convinge că ești demnă de tot ceea ce ai putea visa.

Și chiar dacă această persoană te va lasă, vei învăța în continuare o lecție. El va lăsa un semn în inima ta, care nu va fi niciodată șters.

Prin urmare, atunci când ești speriată sau te simți fără speranță, tot ce trebuie să faci este să îți amintești de acest bărbat. Să îți amintești ce ți-a arătat și ce ai învățat.

Într-o zi vei întâlni bărbatul care îți va schimba viața. Și chiar dacă această persoană va pleca din viața ta, te vei schimba pentru totdeauna. Această persoană îți va arăta ce trebuie făcut pentru a trăi la maxim.

Prin urmare, chiar dacă pleacă, amintește-ți ce ai primit de la el. Te-ai regăsit și ți-ai dat seama că, chiar dacă nimeni nu este alături, te vei avea pe tine. Ești cea mai importantă persoană din viața ta. Deci, răsfață-te și fii bună cu tine.

Doar iubește-te, draga mea. Nu uita niciodată asta.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.