×
Într-o zi îl vei întâlni pe cel care îți va schimba viața

Într-o zi îl vei întâlni pe cel care îți va schimba viața

Într-o zi vei întâlni pe cineva care va schimba totul în viața ta. Îți va schimba modul de gândire, stima de sine și gama de interese.

Este posibil ca acesta să fie un străin, pe care îl vei întâlni accidental pe drum. Sau poate că îl vei întâlni în timp ce stai în rând pentru cafea. Sau îl cunoaște în timp ce vei călători într-un alt oraș sau chiar într-o țară.

Nu contează unde sau când se întâmplă. Este important doar ca acest lucru să ți se întâmple.

Poate că totul va începe cu o conversație obișnuită despre vreme, care va duce în cele din urmă la o conversație despre etern. Iar câteva dintre gândurile lui vor avea un efect asupra ta precum apa rece în vreme caldă. Poate să dea naștere unei subtile speranțe în tine, care va transforma o zi ploioasă de toamnă într-o dimineață de mai.

Și datorită unei singure fraze pe care a rostit-o, o poveste strălucitoare lua viață în capul tău.

Este posibil să nu mai vezi niciodată această persoană și să mai aveți o astfel de conversație. Și este posibil să păstrezi pentru totdeauna amintirea acestei persoane, a cărei imagine va străluci în mintea  ta chiar și atunci când vor veni zile dificile.

Un lucru este sigur: te vei schimba pentru totdeauna după această întâlnire.

Nu știi cine va fi acest om. Poate că el va fi sufletul tău pereche, cu care te vei întâlni doar pentru o zi sau poate că va fi o întâlnire pentru viață. Poate că el va deveni soțul tău sau poate un bun prieten.

Dar, de îndată ce îți va zâmbi, totul va reveni la normal. Modul în care vorbește cu tine te va face să înțelegi cât de mult ți-a fost dor de el. Modul în care râde în timpul conversației va da naștere unei dorințe în tine să mergi într-o călătorie în jurul lumii.

Și această persoană complet necunoscută te va face să devii mai bună. Această persoană va trezi în tine lumina care a fost stinsă atâta timp. Acest străin îți va arăta frumusețea lumii, care până în acest moment nu ți-a fost cunoscută. Și totuși – îți va arăta frumusețea din tine.

Iar el se va uita la tine ca și cum te-ar cunoaște de veacuri. Iar privirile lui te vor face să îți dai seama că meriți tot ce visai. Acest străin, pe care îl vei întâlni pe stradă sau la stația de autobuz, îți va cere să te privești în același mod în care se uită el la tine.

Într-o zi, vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața. Și vei vedea întregul tău potențial într-o singură privire. Și conversația pe care o avea cu tine te va face să îți dai seama că ai toată viața înainte și meriți mai mult decât crezi.

Într-o zi te vei întâlni cu cineva care îți va face cunoștință cu tine. Iar după, orice se va întâmpla, încercă să păstrezi acest sentiment neobișnuit pentru viață.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.