×
Într-o zi, în viața ta va apărea persoana potrivită

Într-o zi, în viața ta va apărea persoana potrivită

Într-o zi, persoana potrivită va intra în viața ta…

Va apărea în momentul potrivit. Când nu vei mai pune întrebări. Când vei fi încrezătoare în tine. Când nu vei avea nevoie de altcineva pentru a te face fericită. Pentru că ești deja fericită.

Persoana potrivită va intra în viața ta când va veni momentul să înțelegi ceva. Când te simți atât de confortabilă încât rămâi în rutină, Universul va trimite pe cineva care îți va schimba realitatea.

Persoana potrivita va intra în viața ta când te vei elibera de toate straturile de personalitate care nu te reprezintă pe tine. Când vei elimina din viața ta tot ceea ce nu ți se potrivește și te face nefericită.

Persoana potrivita va intra în viața ta când pur și simplu îi vei permite acest lucru. Când nu faci presiune și ceri, dar permiți să se întâmple și să se dezvolte de la sine.

Persoana potrivita va intra în viața ta când vei învăța să ai grijă de tine. Când vei învăța să nu permiți altora să îți încalce limitele personale și să-ți distrugă sufletul.

Persoana potrivita va intra în viața ta când vei fi gata. Când îți faci toată munca interioară și te vindeci. Când înveți ce este pacea, răbdarea și optimismul.

Persoana potrivita va intra în viața ta când o vei merita. Când meriți dragoste profundă și spirituală.

Persoana potrivita va intra în viața ta când îți vei ierta greșelile și greșelile altora. Când te vei elibera de supărări și de mila față de sine. Când sufletul tău va fi curățat.

Când vei învăța să te iubești și să iubești pe alții.

Persoana potrivita va intra în viața ta când vei fi pregătită pentru această întâlnire.

Aceasta este magia Universului. Crede în ea.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.