× Prima pagină Relații Horoscop Dezvoltare Personală
Învață să apreciezi prezentul!

Învață să apreciezi prezentul!

Merită să înveți să apreciezi momentele…

Unii știu să fie fericiți! De la cele mai simple lucruri mici. Aceștia stau, uitându-se noaptea la stele, sau ascultând sunetul unui greier în parc – și simt fericirea absolută, completă, fără nimic confuz. Și, la urma urmei, indiferent cât de mult îi înveți pe acești oameni, nu le poți spune că merită să trăiești astfel. Bucurându-ne de fiecare clipă, de fiecare lucru mic. M-am trezit viu dimineața, am luat un mic dejun delicios, am privit pe fereastră – iar acolo e lumea și o anumită perioadă a anului, cu siguranță frumoasă. Care? Da, oricare ar fi!

Iarna este frumoasă cu ninsorile și pomul de Crăciun în lumini colorate. Primăvara – cu mugurii înfloriți și ciripitul păsărilor care se întorc din țările calde. Vara este plină de verdeață luxuriantă, caldă, confortabilă, ca și cum ar crește din fiecare floare înflorită. Toamna – cu frunzișul strălucitor de toamnă și zgomotul muzical al ploii …

Nu este fericirea de a observa totul, de a fi doar în ea, de a trăi? Să-ți iubești pe cei dragi, să speri la ceva mai bun, să te aștepți la mai multe. Dar cel mai important lucru este să apreciezi prezentul.

Autor – Anna Ostrovskaya

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.