×
Învață să apreciezi prezentul!

Învață să apreciezi prezentul!

Merită să înveți să apreciezi momentele…

Unii știu să fie fericiți! De la cele mai simple lucruri mici. Aceștia stau, uitându-se noaptea la stele, sau ascultând sunetul unui greier în parc – și simt fericirea absolută, completă, fără nimic confuz. Și, la urma urmei, indiferent cât de mult îi înveți pe acești oameni, nu le poți spune că merită să trăiești astfel. Bucurându-ne de fiecare clipă, de fiecare lucru mic. M-am trezit viu dimineața, am luat un mic dejun delicios, am privit pe fereastră – iar acolo e lumea și o anumită perioadă a anului, cu siguranță frumoasă. Care? Da, oricare ar fi!

Iarna este frumoasă cu ninsorile și pomul de Crăciun în lumini colorate. Primăvara – cu mugurii înfloriți și ciripitul păsărilor care se întorc din țările calde. Vara este plină de verdeață luxuriantă, caldă, confortabilă, ca și cum ar crește din fiecare floare înflorită. Toamna – cu frunzișul strălucitor de toamnă și zgomotul muzical al ploii …

Nu este fericirea de a observa totul, de a fi doar în ea, de a trăi? Să-ți iubești pe cei dragi, să speri la ceva mai bun, să te aștepți la mai multe. Dar cel mai important lucru este să apreciezi prezentul.

Autor – Anna Ostrovskaya

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.