×
Iubește-i pe cei cu care vrei să vorbești pentru totdeauna.

Iubește-i pe cei cu care vrei să vorbești pentru totdeauna.

Părul devine gri în timp, burtica devine moale, iar mișcările nu mai sunt atât de rapide. Cu toate acestea, o conversație bună se îmbunătățește doar odată cu vârsta …

Sper că te vei îndrăgosti de cineva cu care să vrei să vorbești pentru totdeauna.

Sper ca persoana iubită să fie atractivă pe plan extern dar, în același timp, trebuie să-ți amintești că părul devine gri în timp, burta devine moale, iar mișcările nu sunt atât de rapide.

Cu toate acestea, conversația bună se îmbunătățește doar odată cu vârsta. Cuvintele pe care le schimbați unul cu celălalt vor continua să mențină un zâmbet pe față și bucurie în inimă.

Dacă simți că ești confuz sau blocat, conversația cu persoana în care ai încredere te va ajuta să ieși din încurcătură și să găsești o soluție rezonabilă. O conversație bună este ancora care te ține legat de pământ. Aceasta este aerul care te ajută să te ridici. Un balsam liniștitor care îți va aduce pace în suflet și îți va încălzi inima.

Cuvintele rostite de cei doi îndrăgostiți te încurajează să devii mai bun, să gândești mai profund și să iubești și mai mult.

Iubește pe cineva care te va încuraja să spui cu voce tare ce ai ținut în tine ani de zile. Cuvinte care îți vor aduce confort și provocare în același timp.

Sper că, atunci când vei avea o zi proastă, să te întorci acasă și să găsești pe cineva care cu cuvinte potrivite te va face să te simți mai bine. Cuvinte care te vor ajuta să te ridici.  Lasă-le să devină o amintire a tuturor lucrurilor bune din această lume și din tine. Sper că atunci când criticul tău interior va începe să-ți înșele inima și sufletul, cineva îți va spune adevărul.

Citește: 4 semne că el își dorește o relație de lungă durată, dar se teme să recunoască aceasta

Sper că atunci când vei avea o zi bună, vei veni acasă la cineva care îți va împărtăși bucuria. Convinge-te că sărbătorești această zi, pentru că bucuriile vieții ar trebui sărbătorite, indiferent de amploarea lor.

Sper că împreună cu persoana iubită vei dori să împărtășești totul absolut – speranțele, visele, experiențele, bucuriile și hobby-urile tale. Și în momente de inspirație, nu va trebui să păstrezi acest lucru în tine însuți. Oricine este cu tine, va auzi visele tale și va spune cuvintele potrivite care te vor ajuta să le faci realitate.

Sper că îți vei aminti întotdeauna importanța comunicării. Vei trata cuvintele ca daruri prețioase, pentru că ele, la fel ca și acțiunile tale, susțin dragostea și viața într-o relație.

Permițând ca conversațiile și dragostea să fie o rază de lumină, vei găsi întotdeauna soluția din orice dificultate.

Sper că vei iubi pe cineva care va dori să vorbească cu tine pentru totdeauna…

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.