×
Le place să deţină controlul în dormitor. Cele mai dominante zodii într-o relaţie

Le place să deţină controlul în dormitor. Cele mai dominante zodii într-o relaţie

Dominația este ceea ce nu este atât de comună printre parteneri atunci când vine vorba de intimitate în pat. Dar, pe de altă parte, unii au încă această „gena dominantă”. Astfel de oameni întotdeauna încearcă să preia controlul asupra tot ceea ce se întâmplă în dormitor. Astfel de oameni au o atitudine specială în aceea ce priveşte a face dragoste. Ori de câte ori nu li se acordă controlul asupra situației, ei tind să se simtă pierduți și dezorientați. Ei doresc întotdeauna să fie pe partea puterii și a autorității atunci când este vorba de a se distra în pat. De aceea, cei care știu să-și joace rolul în acest spectacol sunt ideali pentru aceste personalități dominante. Ei trebuie să fie ascultători și supuși de la natură.

Ori de câte ori se întâlnesc două persoane cu un caracter dominant în dormitor, se produce o ciocnire care poate duce la consecințe mai degrabă triste. Despre un echilibru nici nu poate fi vorba. Dar când o personalitate dominantă se unește cu una supusă, uniunea este aproape ideală. Acesta este tipul de cupluri care găsesc cu ușurință un limbaj comun atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în treburile intime.

Prin urmare, acest articol este ideal pentru cei care sunt obișnuiți să joace un rol mai pasiv. Vă va ajuta să descoperiţi acele semne ale Zodiacului, care manifestă esența dominantă. Am ales patru semne cele mai dominante ale Zodiacului, care sunt cunoscute de mult timp pentru pasiunea și puterea lor nemărginită. Asigurați-vă că alegeți partenerul potrivit!

Berbec

Se știe că Berbecul este o persoană care se bucură de concurență. Întotdeauna se străduieşte să facă tot posibilul pentru a-și atinge obiectivele. Este ușor de provocat. Acest tip de persoană reacționează la fel şi la momentele din dormitor. Berbecul vrea să fie agresiv și, uneori, poate fi un pic nepoliticos. De asemenea, îi place să-și demonstreze abilitățile, folosind „sarcini fizice” complexe. Deci, nu fi surprinsă dacă începe să efectueze trucuri diferite și să aplice noi poziții. De asemenea, nu îi place să-și ascundă emoțiile, deci este destul de zgomotoase. Și nu îl poți schimba.

Leu

În viață, Leul este un lider născut. El caută întotdeauna să gestioneze grupuri mari de oameni. Are excelente abilități de management și comunicare. Leii sunt, de asemenea, foarte buni la planificarea și organizarea afacerilor. De aceea este întotdeauna normal ca ei să stabilească controlul şi în dormitor. Ei sunt foarte încrezători în ei înșiși și sunt convinși de corectitudinea lor. Ei își vor forța mereu partenerii să creadă că Leii ştie ce vrea şi ce trebuie să facă și că este capabil să folosească toate posibilitățile. Acest semn al zodiacului este, de asemenea, foarte inventiv, așa că momentele intime cu el vor fi întotdeauna interesante. Leu are, de asemenea, tendința de a fi cinstit cu privire la ceea ce îşi doreşte în noaptea pasiunii.

Fecioara

Fecioara este cel mai sălbatic reprezentant din această listă. Este zodia de la care nu v-ați aștepta niciodată să aveți dominație în dormitor. În viața reală, Fecioara este considerată destul de blândă și pasivă. Dar când veți avea ocazia să vă bucurați de o noapte împreună cu un bărbat născut în Fecioară, veți vedea partea inversă a monedei. Sunt foarte generoși și întotdeauna încearcă să se asigure că oferă plăcere partenerilor lor. Este, de asemenea, cunoscut faptul că ei sunt capabili să folosească intuiția în chestiile romantice, făcând procesul ușor de înțeles pentru partenerul lor. Ei știu când și unde să atingă ca să provoace plăcere. Partenerele lor sunt mereu mulțumite de jocul lor.

Scorpion

Și ultimul semn al Zodiacului pe lista noastră este Scorpionul. Aceștia sunt oameni care pur și simplu abundă de pasiune și emoție. Ei au obiective specifice în timpul actului intim și sunt nemiloși în realizarea lor. Ei sunt întotdeauna gata să-și dea toată puterea pentru a face această experiență de neuitat atât pentru ei cât și pentru partener. Scorpionii sunt oarecum asemănători cu Fecioara în sensul că sunt generoși. Întotdeauna încearcă să-i facă pe plac partenerei și, prin urmare, ești într-o poziție câștigătoare cu acest semn al Zodiacului. Ei sunt, de asemenea, cunoscuţi ca personalități destul de spontane și viclene. Nu fi surprinsă dacă Scorpionul va folosi anumite unelte și jucării pentru a vă îmbogăți experiența.

Deci, încetează să mai aştepţi și începe să cauți un partener potrivit printre aceste 4 semne zodiacale!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.