×
Lucruri care nu trebuie ascunse de la un bărbat la începutul relației

Lucruri care nu trebuie ascunse de la un bărbat la începutul relației

Dacă nu știi să-i spui ceva noului tău prieten sau nu despre viața ta, e mai bine să-i spui. Cel puțin dacă este oricare dintre următoarele:

1. Ai copii.

Pentru că pentru unii bărbați, acesta este un factor decisiv. Nimic personal, doar unii nu sunt pregătiți și nu vor să aibă copii deloc. Chiar dacă ți-e frică să-i spui că ai un copil, va fi mult mai rău dacă nu-i spui. Dacă nu vrea să fie cu tine din cauza copilului tău, atunci o să trăiești mai bine fără el.

2. Ai fost căsătorită

Nu trebuie să-ți cunoască întreaga istorie a relației tale. De fapt, cu cât știe mai puțin, cu atât mai bine. Dar o mare excepție este dacă ai fost deja căsătorită. Tu nu ai vrea să ascundă de la tine că a fost deja căsătorit, nu-i așa? Aceasta este ceva care până la urmă va fi dezvăluit, așa că este mai bine să spunem imediat.

3. Ai dependențe.

Nu toate dependențele sunt rele. Dar chiar dacă este vorba de cafea, cumpărături online sau emisiunea ta preferată, spune-i despre asta. Desigur, dacă ai o dependență mai serioasă, el poate fugi de tine, dar persoana potrivită va rămâne și te va ajuta.

4. Dacă într-adevăr vrei să te căsătorești.

Bărbații înțeleg că majoritatea femeilor visează la o nuntă. Dar trebuie să înțelegi că majoritatea bărbaților nu se grăbesc. Deci, dacă te grăbești să te căsătorești și să ai copii, atunci el ar trebui să știe despre asta. Din nou, dacă aceasta îl face să fugă de la tine, el nu te merită.

5. Ai probleme grave de sănătate.

El nu ar trebui să afle despre starea ta de sănătate atunci când vede un pachet de pastile în geantă. Trebuie să-i spui, mai ales dacă este legat de boli ale sistemului reproducător sau de ceva care îl poate afecta.

6. Ai convingeri religioase.

Doar dacă nu v-ați întâlnit în aceeași biserică, nu poți crede că aveți aceleași convingeri religioase. Chiar dacă nu contează pentru tine, trebuie să te asiguri că și el știe despre părerile tale.

7. Ce aștepți de la un partener.

Dacă ai o idee specială despre ceea ce vrei de la un bărbat, anunță-l. Și el vrea ca totul să meargă bine, dar nu și atunci când nu ți se potrivește deloc. Dacă nu e bărbatul de care ai nevoie, ar fi mai bine pentru amândoi să vă despărțiți.

8. Ce scheletele ascunzi în dulapul tău.

Poate că ai supraviețuit unei trădări într-o relație trecută sau datorezi o sumă mare de bani fostului tău, poate familia ta păstrează un secret mare sau în copilărie ai experimentat ceva îngrozitor – spune-i despre asta, astfel încât să înțeleagă mai bine cine ești și de ce ești exact așa.

9. Cum ești într-adevăr.

Nu-ți fie niciodată frică să fii reală cu un bărbat la începutul unei relații. Fii tu însuți și nu te gândi la cum vrea să te vadă acesta. Împărtășește-ți preferințele, inspirația, hobby-urile. Ultimul lucru pe care un bărbat îl dorește este să se îndrăgostească de o femeie, doar pentru a înțelege mai târziu că nu era reală cu el.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.