×
Lucruri pe care bărbații le observă întotdeauna la o femeie

Lucruri pe care bărbații le observă întotdeauna la o femeie

Femeile complică lucrurile întotdeauna, pe când la bărbați totul este simplu. Femeile cheltuiesc mult timp pentru detalii și se pare că au dreptate. Chiar dacă unele lucruri exterioare nu sunt atât de importante într-o relație, bărbații oricum le observă.

1. Ochii

În special la prima întâlnire. Forma, dimensiunile, culoarea… Bărbatul te analizează din cap până în picioare – la început exteriorul, apoi el nu privește doar în ochi, ci și ochii.

2. Dinții

Zâmbetul este ceea ce atrage un bărbat. Și dacă dinții tăi vor fi mai albi, atunci el îți va memora zâmbetul pentru mult timp.

3. Părul

Unii bărbați sunt pur și simplu cuceriți de părul lung și sănătos. Și nu contează, blondă sau brunetă, creț sau drept. Alege o tunsoare potrivită și ai grijă de părul tău.

4. Pielea

Poate nu ai o piele ideală, însă un bărbat observă când o femeie are grijă de pielea ei. Spală-o corect și folosește creme hrănitoare.

5. Rochia

Nici nu îți imaginez cât de mult îi place unui bărbat atunci când îmbraci o rochie. Și orice ți-ar spune,  că nu are nimic împotriva pantalonilor, să știi că rochia îl va scoate din minți. Ar fi bine să îl alinți purtând ținute care îți scot în evidență feminitatea.

6. Ținuta

Ai grijă de tine, nu te gârbovi – asta taie din încrederea în sine. Atunci când un bărbat vede o femeie ce merge cu spatele drept, cu capul ridicat, că are încredere în sine, el își dorește să facă cunoștință imediat cu ea.

7. Buzele

Măcar un pic de culoare, însă oricum trebuie să scoți puțin în evidență buzele tale pentru ca bărbatul să se gândească la zâmbetul și sărutul.

8. Dansul

Evident că asta nu se va vedea de la început, însă când veți fi pe ringul de dans,  bărbatul va observa fiecare mișcare pe care o vei face.

9. Mersul

Secretul e în aceeași ținută și încrederea în sine.

10. Geanta

Da. Bărbatul observă ce fel de geantă ai, nu brandul, ci stilul, dimensiunile – astea spun multe despre o femeie.

11. Degetele

Nu este nevoie de o manichiură la modă, însă unghiile trebuie să fie curate, iar oja nu trebuie să fie ștearsă.

12. Vocea

Bărbaților le place cum sună vocea femeilor, mai ales când acestea râd.

13. Șoldurile

Poate la nivel instinctiv, însă bărbații acordă o mare atenție șoldurilor unei femei.

14. Sprâncenele

Formele sprâncenelor se schimbe în funcție de tendințele modei, iar bărbații observă acest lucru.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.