×
Mai bine să aștepți decât să-ți petreci viața cu persoana nepotrivită

Mai bine să aștepți decât să-ți petreci viața cu persoana nepotrivită

Uneori chiar merită să aștepți…

Fiecare dintre noi are propria sa cale de viață, precum și propria sa poveste de dragoste. Nu toată lumea reușește să întâlnească a doua jumătate la școală sau la universitate. Și nu toată lumea trebuie să se stabilească la 20 de ani, căsătorindu-se și având copii.

Uneori e mai bine să aștepți. Este mai bine să ai răbdare – până când vei reuși să întâlnești o persoană în care să îți recunoști logodnicul – decât să te grăbești să te căsătorești cu un bărbat care nu ți se potrivește deloc și să te pedepsești cu o viață plină de regret și tristețe.

Dacă viața ta este similară cu a mea și a trebuit să treci printr-o relație toxică, atunci înțelegi probabil cât de norocoasă ești pentru că ai găsit puterea de a pleca pentru a fi fericită. Ar trebui să fii mândră de tine pentru că ai decis să aștepți până îl întâlnești pe cel pe care îl meriți cu adevărat.

S-ar putea să te simți singură atunci când te uiți la logodna prietenilor tăi și vezi fotografiile lor de nuntă. Dar, de fapt, nu ai niciun motiv să fii tristă. De ce? Pentru că nu întârzii nicăieri – vei fi acolo unde ai nevoie la timp. Până la urmă, este mai bine să aștepți în singurătate decât să suferi într-o viață de familie nefericită.

Nu e nimic rușinos în a fi singură. Aceasta este cu siguranță o perioadă importantă în viața ta. Aceasta este perioada în care te cauți pe tine însuți. Această etapă de viață este proiectată astfel încât să îți poți îndeplini visele înainte de a începe să-ți împarți viața cu altcineva.

Perioada ta de singurătate este un moment în care poți fi egoistă, concentrându-ți toată atenția doar pe tine și pe obiectivele tale. Doar că persoanele care încearcă să-și rezolve problemele interne, sărind dintr-o relație în alta, sunt puțin probabil să fie personalități holistice. Și dacă vrei să împărtășești viața cu o altă persoană, atunci pentru asta trebuie să întâlnești o persoană integrală și independentă, așa cum ar trebui să devii tu însuți până în acest moment.

Deci, nu te grăbi. Ai răbdare. Dacă nu ești pregătită pentru căsătorie, nu te convinge că este corect. Așteaptă până când te vei simți pregătită. Și, cel mai important, așteaptă până când vei întâlni bărbatul potrivit. Un bărbat care merită tot ceea ce poți să îi oferi.

Așteaptă-l …

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.