×
Modalități care te vor ajuta să te descurci când vei afla că are soție

Modalități care te vor ajuta să te descurci când vei afla că are soție

Momentul în care îți dai seama că ești amanta lui.…

1. Uită-te la tine în oglindă și spune de câte ori ai nevoie: „nu sunt o persoană rea”.

Dacă spui cuiva despre aventura ta cu un bărbat însurat, vei fi numită cu ultimul cuvânt. Este într-adevăr cel mai dificil – condamnarea altora care nu cunosc întreaga situație. E mai rău decât inima ta frântă. Nu vrei să fii considerată o cu*vă, mai ales pentru că ai crezut cu adevărat că este liber.

Prin urmare, este foarte important ca tu să înțelegi că ai făcut o greșeală atunci când ai avut încredere orbește în sentimentele tale, dar nu ești o persoană rea. Cuvintele abuzive ale altora vor fi ofensatoare atâta timp cât le vei permite.

2. Nu mai împărți totul în alb și negru.

Acum, toată lumea este în zona morală gri. Nu mai crede că „nu a putut face asta”. Desigur, el putut face asta și făcut-o.

3. Pregătește-te să se apere.

El va spune că „tu crezi ceea ce vrei să crezi”. Dar mai degrabă aceasta îl ajută să doarmă mai bine. Spui ” dar ai spus că te-ai despărțit de ea!”și el spune că ai vrut doar să gândești așa. Și tonul lui te face să te simți ca o idioată care l-a crezut.

4. Trebuie să înțelegi că soția sau prietena lui nu vrea să vorbească cu tine.

Poți să-ți spui că trebuie să vorbească cu tine pentru a afla întreaga poveste. Dar orice ar fi, chiar dacă nu știai că soția lui există, acum îi amintești de trădarea lui și nu vrea să se confrunte cu tine. Soția și amanta se unesc împotriva unui bastard de sex masculin numai în filme.

5. Nu-i pasă nici de scuzele tale.

În mintea ei ești o cu*vă, oricum. Cel puțin imediat după știrile despre trădare.

6. Nu le spune celor care cunosc acest cuplu personal.

În caz contrar, ei vor trebui să-și aleagă partea pe care o vor lua. Iar această situație este cel mai bine de evitat.

7. Nu vrei să auzi asta, dar…trebuie să-l lași să plece (nu te merită).

Dacă și-a înșelat soția sau prietena cu tine, nu e cel cu care ar trebui să fii. El poate continua să-ți spună că se va despărți de ea, dar este o prostie să aștepți. Probabil că minte și pe ea și pe tine.

8. Când vei întâlni un alt bărbat, vei înțelege că viața continuă.

În câteva luni, nu vei mai avea astfel de sentimente pentru ticălosul ăsta. Și în câțiva ani va fi doar o amintire. Și știi ce? Fata pe care a înșelat-o cu tine probabil va fi cu el. Și cu siguranță vei întâlni un bărbat liber care poate, fără secrete și probleme, să-și lege viața cu tine.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.