×
Niciodată să nu-i spui iubitului tău aceste cuvinte

Niciodată să nu-i spui iubitului tău aceste cuvinte

1. Tot ce crezi despre fosta lui

Poate chiar a fost o alegere a lui proastă, și el știe asta, însă mai bine să nu-ți expui gândurile la acest subiect. În ochi lui vei fi o altă geloasă sau pur și simplu vei arăta jalnic. Bărbaților nu le place când iubitele lor vorbesc de rău alte femei.

2. Ceea ce nu îți place la tine

Fiecare avem complexe. Însă când pui accent pe ceea ce nu îți place, acea parte a corpului, atragi atenție la acest defect (poate el nici nu l-a observat) și, în al doilea rând, atragi gânduri negative.

3. Urăști pe cineva dintre foștii tăi

Orice ar face, nu trebuie să-i spui planurile tale de răzbunare. Și tu trebuie să știi că ura este un indicator, pentru că e un sentiment total contrar dragostei. Prietenului tăi nu-i va face plăcere să știe că te gândești la fostul și simți pentru el ceva mai mult decât indiferență.

4. Că înțelegi (sau nu înțelegi) ce a găsit mama lui în tatăl său

Să-i critici părinții, chiar dacă el face asta – nu este admisibil în niciun caz. Și nici să-i lauzi, mai ales să menționezi că îți place tatăl lui ca bărbat. Asta poate trezi în mintea iubitului tău fantezii-porno nu prea plăcute.

5. Că flirtezi cu șeful

În societatea noastră există o mulțime de stereotipuri. Bărbatul își poate justifica orice acțiune, pe când femeia nu-și poate folosi feminitatea și sexualitatea pentru a înainta pe scara profesională. Modul în care comunici cu șeful tău trebuie să rămână personal

6. Nu îți place romantismul

Da, poate ți se pare stupide mai ales întâlnirile de 14 februarie sau alte gesturi romantice. Însă doar acum. Cu timpul, femeile tind să se schimbe, mai ales când văd că asta se întâmplă cu alții. Însă dacă deja i-ai spus că ție nu îți plac gesturile romantice, atunci poți să îți iei adio de la ele.

 

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.