×
Niciodată să nu te îndrăgostești de o femeie Berbec. Iată de ce

Niciodată să nu te îndrăgostești de o femeie Berbec. Iată de ce

Niciodată să nu te îndrăgostești de o femeie Berbec pentru că ea îți va face viața complicată. Când vei greși, îți va spune despre asta. Când se va înfuria, va țipa la tine. Ea nu își va stăpâni emoțiile de dragul tău.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec pentru ea se va gândi întotdeauna la sine în primul rând. Ea ți se va părea egoistă, însă ea pur și simplu se iubește pe sine. Ea știe ce merită și niciodată nu va permite cuiva să o rănească.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec pentru că ea se plictisește foarte repede. Ea nu vrea să meargă într-unul și același restaurant în fiecare săptămână sau să privească același film de mai multe ori. Ea își face griji atunci când stă pe loc, iar viața trece pe lângă ea.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că ea va fi extrem de sinceră cu tine. Majoritatea oamenilor spun minciuni „albe”, dar numai ea spune adevărul. Și nu-i pasă cât de greu îți este să-l auzi.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că te va scoate din zona ta de confort. Întotdeauna vrea să încerce lucruri noi – localuri, produse, aventuri. Vrea să exploreze lumea. Vrea să vadă tot ce se poate vedea.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că pentru ea nimic nu este niciodată de ajuns. Vrea mereu mai mult. Mai multă atenție. Mai multă afecțiune. Mai multe sărutări. Nu este niciodată mulțumită. Ea se află într-o căutare fără sfârșit a fericirii.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că îi place să facă lucruri neașteptate, spontane. Te va suna la ora două dimineața să spună că merge într-o călătorie sau că a decis să meargă să facă scufundări. Ea este curajoasă și iubește lucruri extreme.

Niciodată nu te îndrăgosti de Berbec, pentru că te va înnebuni de afluxul de emoții. Când e fericită, nu încează să vorbească. Când e tristă, nu va putea ieși din pat. În sentimentele ei nu există nici un „mijloc de aur” și fiecare dispoziție se manifestă pe deplin.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că va fi geloasă. Ori de câte ori vorbești despre fosta. Ori de câte ori te uiți la o altă fată. Ori de câte ori o bați în vreun joc. Este foarte competitivă, așa că urăște să se simtăo ratată. Îi place să câștige.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că nu-i este frică să te apropii fizic. Ea te va lua cu mâna în public și nu îi va fi rușine de acest lucru sau să vă sărutați în fața străinilor. Nu-i este teamă să-și arate afecțiunea.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec pentru că te va face să te simți ca un adolescent. Te va tachina, ca un copil pe terenul de joaca. Va flirta și te va face să râzi cu lacrimi.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că te va face să te simți sălbatic, nebun și viu. Te va iubi pasional și puternic, așa cum nimeni altcineva nu te-a iubit vreodată.

Niciodată nu te îndrăgosti de o femeie Berbec, pentru că dacă te desparți, nu o vei mai vedea în viaţa ta. Nu vei mai vrea pe nimeni altcineva.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.