×
Nu ai nevoie de un ratat în viața ta. Cum să găsești bărbatul perfect

Nu ai nevoie de un ratat în viața ta. Cum să găsești bărbatul perfect

Fiecare dintre noi am avut relații de care ne este rușine sau nu vrem să ne amintim. Este o experiență normală, pe care o trăim atunci când ni s-a părut că e o idee bună, însă de fapt nu ne-a adus nicio satisfacție, ba chiar din contra – ne-a dezamăgit.
Însă relațiile nu țin doar de noroc sau circumstanțe.

Trebuie să știi ce cauți

Unele femei pur și simplu își doresc o relație care să-i creeze fluturi în stomac, o relație specială cu bărbatul, crezând că dacă el este alesul, ea va înțelege imediat acest lucru. Nu vreau să stric tot romantismul, însă asta nu este destul.

 Se pare că deja ai simțit acești fluturi în stomac, da? Toți am trecut prin asta. Însă până la urmă, ce s-a întâmplat cu acea relație și cu acel bărbat? Se pare că v-ați despărțit. Acel sentiment de îndrăgostire și acel sentiment special pe care îl simți pentru un bărbat nu este un indicator al faptului că voi veți fi împreună.

Dar în același timp, nu vrei să fii prea mofturoasă. Da, și scopul tău nu este să găsești un bărbat-unicorn, care există doar în povești și în fanteziile femeilor cu iluzii pictate în roz. Scopul tău este să găsești bărbatul potrivit. 

Pentru început, trebuie să identifici 5 caracteristici importante pe care vrei să le aibă acest bărbat. Doar cinci trăsături pe care ți le dorești. Apoi notează alte 5 caracteristici pe care nu le vei accepta niciodată la un bărbat.

Acum începem să facem cunoștință cu bărbații!

Trebuie neapărat să ții cont de cele 5 trăsături pe care vrei și pe care nu le vrei la bărbatul tău. Caută-le în fiecare bărbat pe care îl vei întâlni, însă tu vei întâlni doar 4 tipuri de bărbați:

1. Bărbatul cu adevărat RĂU. El va avea multe calități din prima ta listă, dar și multe din cea de-a doua. Și nu vei putea face nimic. Nu vei reuși să-l faci bun, pur și simplu trebuie să mergi mai departe.

2. Nu e el. El este un tip bun, însă nu e potrivit pentru tine. El are multe calități din prima ta listă și aproape niciuna din cea de-a doua. Însă nu vei reuși să construiești o relație cu el, oricât de mult ți-ai dori, orice ai fi în stare să accepți.

3. Băiatul bun. El poate avea toate calitățile din prima listă și doar una din cea de-a doua. El este aproape de idealul tău, însă din cauza că lipsește cel puțin un punct din prima listă sau că există unul din cea de-a doua listă – nu vei fi cu adevărat fericită.

4. Băiatul perfect. El este ceea de ce ai nevoie – corespunde tuturor cerințelor tale. Cu siguranță vei avea și unele neînțelegeri în relația voastră, însă veți reuși să găsiți un compromis, vei putea să-l iubești așa cum este el, să vă acceptați așa cum sunteți. Vei obține ceea ce îți dorești cu adevărat.

Niciodată nu accepta compromisuri în situații cu adevărat importante pentru tine. Decide ceea ce îți dorești cu adevărat și nu te mulțumi cu puțin.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.