×
Nu e nevoie să fii în patul alteia pentru a-ţi înşela femeia

Nu e nevoie să fii în patul alteia pentru a-ţi înşela femeia

Îți înșeli prietena atunci când discuți seara târziu cu cea care te atrage, cu cel cu care vrei să fii în pat și nu vrei ca partenera ta să afle.

Înşeli atunci când te uiţi în mod semnificativ la o altă fată din aceeași companie, dându-i de înţeles că dacă a-i fi liber, s-ar fi întâmplat ceva.

Înşeli când nu spui în mod deliberat numele colegului sau chelneriței, cu care a-i vorbit la cină. Tu o trădezi de fiecare dată când minți despre o anumită persoană, pentru ca prietena ta să nu fie geloasă, pentru că te simți vinovat că flirtezi cu această persoană.

Înşeli atunci când nu menționezi într-o conversație cu alta că eşti într-o relație și pretinzi că eşti în continuare singur.

Înşeli atunci când te pregăteşti cu atenţie, selectezi cu atenţie parfumul hainele pentru a impresiona pe altcineva.

Înşeli atunci când discuţi cu cineva la spatele iubitei tale şi ascunzi acest lucru pentru că știi că e greșit.

Înşeli când te plângi că iubita ta nu îţi convine, și insufli în altcineva speranța că relația voastră se va termina în curând. Înşeli când flirtezi cu alta, indiferent dacă intenționezi să construieşti cu ea o relaţie sau nu.

Înşeli atunci când vorbeşti cu fosta şi minţi despre acest lucru.

Este posibil să nu consideri toate cele de mai sus ca fiind o trădare, pentru că probabil crezi că trădarea implică actul fizic. Dar îţi înşeli sufletul pereche și fără a sărută sau a face sex cu alta, făcând ceea ce pe ea ar răni-o sau ar jenat-o. Nu o tratezi așa cum merită.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.