×
Nu-ți face griji când o femeie face o ceartă. Fă-ți griji când tace.

Nu-ți face griji când o femeie face o ceartă. Fă-ți griji când tace.

Dragi bărbați, e timpul să înțelegem un lucru foarte important la femei.

Când o femeie se ceartă, înseamnă că te iubește și se îngrijorează. Femeile cred în puterea cuvintelor. Când vorbesc, aceasta vine din inimă. Aceste cuvinte sunt sincere și pure.

Femeile urăsc tăcerea. Ele urăsc când ceva rămâne nespus, când sentimentele sunt neexprimate, când gândurile rămân în cap și inima este neglijată.

Acesta este motivul pentru care țipă la tine când sunt supărate, plâng când sunt triste, se plâng când sunt nefericite.

O femeie nu se va preface că e bine dacă nu e. Dacă spui sau faci ceva care o supără și îi rănește sentimentele, îți va spune despre asta.

Așa că nu-ți face griji când se ceartă, fă-ți griji când tace. Pentru că atunci când țipă la tine, vorbește despre dragostea ei. Arată că ești important pentru ea.

Nu-ți face griji când e geloasă. Nu vrea să fie intruzivă, îi e frică să nu te piardă. Să rămână fără tine este cea mai mare frică a ei.

Nu-ți face griji când îți trimite mesaje lungi, explicând de ce e supărată. Nu-ți face griji când vine la tine în mijlocul nopții, pentru că ai făcut ceva ce o bântuie.

Nu-ți face griji pentru toate astea, dar apreciază asta. Apreciază-o pentru că e puternică și curajoasă să fie directă și sinceră cu tine. Că e dispusă să rezolve conflictele pentru a salva relația.

Nu-ți fie frică de certurile ei aprinse și de destrămările emoționale, sau când o auzi suspinând noaptea pentru că ai jignit-o. Doar emoțiile și lacrimile ei pe care nu le poate ține, pentru că este supărată pe cel care înseamnă o lume întreagă pentru ea.

Nu-ți face griji când se ceartă, pentru că înseamnă că luptă pentru tine și vrea să fie cu tine. Pentru că certurile sunt o parte integrantă a oricărei relații. Pentru că atunci când vă certați, vă deschideți sufletele unul altuia. Ajungeți să vă cunoașteți mai bine.

Nu-ți face griji când se ceartă, pentru că cuplurile care nu se ceartă nu simt nimic unul pentru celălalt.

Îngrijorează-te când rămâne indiferentă dacă observă flirtul tău cu altă fată sau când vede mesaje suspecte de la „colega ta de serviciu”.

Îngrijorează-te când îți scrie mesaje scurte, când îți vede apelul ratat și nu se grăbește să sune înapoi. Îngrijorează-te când nu sună și întreabă când vii acasă.

Fii îngrijorat când încetează să fie supărată, să reacționeze și să plângă. Când este indiferentă, chiar dacă faci ceva care cu siguranță ar supăra-o și răni-o. Când o enervezi și ea rămâne calmă. Când îi rănești sentimentele și ea zâmbește. Pentru că asta înseamnă că s-a săturat. Înseamnă că nu mai vrea să facă nimic pentru relația voastră.

Îngrijorează-te când tace. Pentru că tăcerea unei femei este mult mai periculoasă decât cuvintele ei.

Îngrijorează-te când tace, pentru că înseamnă că dragostea și pasiunea ei pentru tine s-au transformat în gheață. Înseamnă că nu mai meriți lacrimile și emoțiile ei. Asta înseamnă că nu-i mai pasă.

Îngrijorează-te, pentru că tăcerea ei nu este temporară, ci un semn că a renunțat și că este gata să plece.

Îngrijorează-te, pentru că atunci când nu se mai luptă cu tine, nu se mai luptă pentru tine.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.