×
Nu trebuie să-l educi: iubitul tău nu e fiul tău.

Nu trebuie să-l educi: iubitul tău nu e fiul tău.

Dacă bărbatul tău este unul dintre cei care se îndepărtează în mod constant de rezolvarea problemelor importante și caută un loc de muncă de ani de zile, atunci este timpul să renunți la acest leneș și să-ți găsești pe cineva mai responsabil.

Băieții tind să se dezvolte mai încet decât fetele de vârsta lor. Și dacă întotdeauna crezi că joci rolul unei mame pentru prietenul tău, și nu construiești o relație completă cu el, atunci acest articol este pentru tine.

1. Vorbe în vânt

Cu toții ne plac oamenii care știu să vorbească bine și frumos. Dar dacă discursurile dulci sunt tot ceea ce îți poate oferi bărbatul tău, dacă cuvintele sale nu se transformă niciodată în acțiune, este posibil să te afli într-o relație cu un bărbat-copil care se întâlnește cu tine pentru ași crește stima de sine.

2. Îl susții financiar.

Nu este nimic în neregulă cu sprijinirea unui partener în vremuri dificile. Dar dacă nu muncește, pentru că este doar leneș și vede că îl poți asigura întotdeauna financiar, atunci trebuie să îți spui „stop” chiar acum și să lași „eul” său imatur să se descurce pentru el însuși.

3. Un ratat patetic.

Tipii ăștia își justifică situația prin faptul că nu sunt capabili să-și găsească un loc de muncă demn de abilitățile lor, iar cel care le este oferit, nu corespunde nivelului lor profesional. De-a lungul relației voastre, el continuă să spună că este prea priceput și puțin apreciat.

4. El fuge de la rezolvarea problemelor importante

Nu este nimic în neregulă cu a fi o femeie emancipată care își construiește propriile planuri și reușește în toate. Dar nu toate relațiile funcționează în acest fel, respectiv relația necesită de obicei participarea ambelor părți în mod egal.

Dacă bărbatul tău este unul dintre cei care se îndepărtează în mod constant de rezolvarea problemelor importante și caută un loc de muncă de ani de zile, atunci este timpul să renunți la acest leneș și să-ți găsești pe cineva mai responsabil.

5. El este iritabil

Când ceva începe să meargă prost, te stropește pe tine cu toată iritarea lui, pentru că el nu este capabil să facă față chiar și cu o mică parte din responsabilitate. El este genul de persoană care se enervează atunci când i se cere să se comporte în funcție de vârstă și să se ia în mâini.

6.El este foarte furios

În orice relație, chiar și cele mai sănătoase, există certuri. Dar pentru partenerii care se tratează unii pe alții cu respect și dragoste, există anumite limite pe care nu își vor permite niciodată să le traverseze. Dar cu siguranță nu e vorba de prietenul tău.

Se pare că nu este nimic interzis pentru el, și el este gata să-ți spună orice, doar pentru a face să te simți rău, indiferent cât de rău pare aceasta.

7. Amână totul pentru mai târziu

Orice i-ai cere să facă, el nu face nimic – poate fi vorba despre spălatul rufelor, sau chiar căutarea unui loc de muncă. E genul de persoană care amână totul. Nu ia niciodată nimic în serios.

8. El locuiește cu părinții săi

Acesta e doar un semnal clar că ai un „bărbat-copil” clasic în fața ta. Dacă el locuiește cu părinții săi, acest lucru este adesea dovada că el nu este încă suficient de matur pentru a avea propria relație.

9. El nu are planuri

El nu face nici un plan: nici pentru viața lui, nici pentru cariera lui, nici pentru situații de viață – el nu planifică nimic. Tot ce a primit a fost rezultatul unei favoruri făcute de altcineva.

10. Întotdeauna îți ceri scuze pentru el

Are probleme grave de comportament și te face de râs în fața celorlalți. De fiecare dată când iese din cameră, trebuie să-ți ceri scuze de la cei prezenți.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.