×
Nu trebuie să slăbești. Trebuie să-ți găsești un alt bărbat.

Nu trebuie să slăbești. Trebuie să-ți găsești un alt bărbat.

Deși fiecare femeie are ceva ce ar dori să schimbe în corpul ei, este important să știi că ești frumoasă așa cum ești. Nu ai nevoie de sâni mari sau de fund frumos, sau de ceva ce societatea — și bărbații – încearcă să-ți insufle.  Dacă bărbatul cu care te întâlnești crede că ești prea grasă, aruncă puțină greutate, scăpând de el.

Nu fi condusă de standardele absurde.
De la noi femeile, se așteaptă să avem o siluetă incredibilă, proporții ca la o păpușă Barbie și un aspect perfect 24 de ore pe zi. Și de ce bărbații nu trebuie să îndeplinească astfel de așteptări nerealiste? Aceștia nu sunt bărbieriți și cu o burtă de bere și totuși sunt lăudați pentru faptul că sunt „bărbați adevărați”. Niciun bărbat nu ar trebui să-ți spună cum ar trebui să arăți.

Femeile sunt mai predispuse la tulburări alimentare, iar bărbații contribuie doar la acest lucru.
Anorexia și / sau bulimia au fost diagnosticate la doar 1,5 milioane de bărbați, comparativ cu 4,7 milioane de femei. Atunci când un bărbat îți spune să slăbești, este posibil să nu ducă la o tulburare de alimentație, dar cu siguranță nu te ajută să te simți încrezătoare în corpul tău.

Bărbatul potrivit va iubi și vergeturile tale.

Chiar și cea mai subțire fată poate avea celulită și vergeturi. Și nu este atât de înfricoșător, bărbatul potrivit nici măcar nu va observa aceasta sau nu-i va păsa sau îi va plăcea pentru că aceasta face parte din tine. Un bărbat critic nu trebuie să facă parte din viața ta.

Poți fi sănătoasă în orice dimensiune, iar sănătatea este cea mai importantă.

Este important să mănânci bine și să conduci un stil de viață sănătos. Dar trebuie să faci asta pentru a fi sănătoasă, nu pentru că vrei să te potrivești cu imaginea unei femei perfecte. Dacă ai într-adevăr greutate în plus și bărbatul tău este îngrijorat, există modalități mai tactice de a discuta acest subiect, astfel încât să nu te simți jignită din cauza asta.

Prietenul tău ar trebui să te considere cea mai frumoasă fată din lume.
El trebuie să iubească tot ceea ce te face să fii tu, trebuie să accepte defectele tale, pentru că ești om. Dacă te face să arăți într-un anumit fel, acesta pur și simplu nu merită timpul tău.

Tu însuți trebuie să te iubești pe tine.
Până la urmă, opinia bărbatului despre corpul tău nu este atât de importantă. Ceea ce contează cu adevărat este că trebuie să-ți iubești reflexia în oglindă. Poate nu imediat, dar trebuie să lucrezi la asta, și asta nu înseamnă că nu ești frumoasă chiar acum. Nu ai nevoie de un bărbat care să te aprecieze.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.