×
Nu trebuie să te întorci ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic între noi.

Nu trebuie să te întorci ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic între noi.

N-ar trebui să-mi scrii nimic fără motiv, după ce ai dispărut de câteva luni. Nu trebuie să începi o conversație normală. Nu trebuie să te comporți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între noi, ca și cum n-ai fi dispărut fără să spui un cuvânt.

Nu mă voi preface. N-am de gând să-mi fac un zâmbet fals și să vorbesc cu tine ca un prieten, dacă ai dispărut atâta timp fără explicații. Nu mă voi preface ca și cum ceea ce ai făcut este normal, pentru că mă doare.

Poți încerca să fii drăguț cu mine, dar n-ar trebui să primești aceeași bunătate pe care ți-am oferit-o înainte pentru că ai făcut greșeala deja.  Ai plecat. M-ai părăsit. Te-ai gândit că ai fost cu mine destul timp și ai dispărut.

Nu trebuie să te întorci după atâta timp. Nu trebuie să faci asta din nou. Nu vei primi o a doua șansă – mai ales după ce ai refuzat să recunoști că ai făcut ceva greșit.

Te-ai întors cu „Salut”, nu cu „Îmi pare rău”. Nu ți-ai asumat responsabilitatea pentru acțiunile tale. Nu te-ai deranjat niciodată să-ți ceri scuze pentru că ai crezut că poți veni cu ușurință în lumea mea și totul va fi la fel ca înainte. 

Ai crezut că te-am iubit atât de mult încât nu-mi voi putea apăra demnitatea, să-ți spun că nu voi risca să te sperii din nou.

Ai dreptate. Am simțit un gol când nu mi-ai mai răspuns la mesaje și apeluri. A fost o vreme când aș fi dat totul pentru tine doar să te întorci. Aș fi fost atât de bucuroasă să-ți citesc din nou mesajele și să te văd, încât nici măcar nu te-aș fi întrebat unde ai dispărut. Aș fi început să te iubesc din nou.

Dar ai așteptat prea mult. A trecut prea mult timp, așa că  mi-am venit în fire. Deja a trecut prea mult timp, așa că am încetat să mai fiu tristă și am început să fiu supărată. A trecut prea mult timp, așa că am realizat că merit mai mult decât puțină atenție pe care mi-ai oferit-o.

Îmi pare rău să-ți spun asta, dar nu trebuie să mă ignori când te plictisesc și apoi să te întorci când te plictisești. Nu trebuie să alegi când să-mi recunoști existența. Nu trebuie să vii și să pleci din viața mea când vrei.

Nu trebuie să continui să mă influențezi. A fost o vreme când te-am plăcut cu adevărat, dar nu te voi mai lăsa să te întorci în viața mea pentru că nu ar trebui să mă dezamăgești din nou. Nu trebuie să mă rănești din nou. Nu trebuie să mă iubești din nou.

 Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.