×
Numește semnul tău zodiacal și îți vom spune ce faci greșit într-o relație.

Numește semnul tău zodiacal și îți vom spune ce faci greșit într-o relație.

Fiecare semn are propriile sale ciudățenii și dezavantaje…

Berbec

Fugi de îndată ce te plictisești sau când simți că te-ai blocat. Cu siguranță nu este vina ta – așa este Berbecul.

Taur

Când întâlnești un partener suficient de stabil cu care te simți confortabil, începi treptat să treci în modul de hibernare. Nu te-ar deranja să rămâi în această stare pentru totdeauna, dar partenerul tău este cel mai probabil foarte plictisit.

Gemeni

Îți distrugi propria relație, chiar și atunci când te descurci bine, se întâmplă momente ca și cum ai avea un geamăn malefic care creează intenționat probleme. De ce? Nimeni nu știe.

Rac

Pe de o parte, ai nevoie de atenție și de cineva care te va iubi și te va scălda în complimente, iar pe de altă parte, faci o pauză să te gândești tot timpul și ai vrea ca toată lumea să te lase în pace. Desigur, vrei să obții totul dintr-o dată – ambele, ceea ce este foarte enervant pentru orice persoană care încearcă să te cucerească.

Leu

Nu numai că ești sigur că toate ideile tale sunt geniale, dar încă îți place să comanzi oamenii pentru că tu crezi că nu există soluții mai bune, cu excepția celor pe care le oferi tu.

Fecioara

Cel mai mare defect al tău este perfecționismul și consideri că această calitate este una dintre cele mai mari laturi ale tale. Găsirea neajunsurilor în propriul partener nu este doar un hobby, este chemarea ta.

Balanță

Ești o persoană atât de deschisă și sociabilă încât uneori uiți de persoana cu care mergi la o întâlnire.

Scorpion

Ți se pare că dai dovadă de devotament real și de iubire necondiționată față de partenerul tău, dar de fapt nu ești altceva decât un proprietar gelos și adesea agresiv. Așa spune horoscopul tău, nu noi.

Săgetător

Versatilitatea ta te îndepărtează literalmente în toate direcțiile, motiv pentru care afirmarea că îți neglijezi partenerul nu este departe de adevăr. Desigur, tu însuți nu vezi o problemă în faptul că ești ocupat doar cu acele lucruri care te interesează în acest moment.

Capricorn

Îți place să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele, dar de multe ori uiți să te relaxezi și să arăți atenția de bază partenerului tău, care uneori vrea doar să se bucure de viață.

Vărsător

Îți place să-i fascinezi pe ceilalți și să-i faci să se îndrăgostească de tine, chiar dacă nu plănuiești nimic mai mult decât prietenii. Sperăm că nu trebuie să explicăm de ce acest comportament nu este foarte corect, nu?

Peşte

Îți oferi dragostea fără să te înfrânezi și, când vine vorba de certuri, preferi să te îndepărtezi și să aștepți până când totul se rezolvă de la sine. De aceea te plictisești adesea cu un partener, dar relația nu este doar o sărbătoare în fiecare zi.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.