×
Oamenii care sunt destinați să fie împreună cu siguranță vor găsi o modalitate de a se reuni

Oamenii care sunt destinați să fie împreună cu siguranță vor găsi o modalitate de a se reuni

Asigură-te că nu pierzi șansa…

Adesea, relațiile se dezvoltă puțin imprevizibil. Ai putea fi destul de norocos să îți întâlnești dragostea, chiar dacă nu te strădui pentru asta.

Deci, s-ar putea să ai priviri aleatorii cu un străin sau cu o străină cu care îți vei lega soarta. Sau dragostea vieții tale te va găsi la o petrecere în care nici măcar nu ai planificat să mergi. Poate că prietenii te vor prezenta cuiva, și între voi se va stabili imediat o conexiune și o scânteie.  Și voi doi, vă veți scufunda într-un sentiment minunat, iubindu-vă cu sinceritate.

O astfel de situație poate părea o coincidență destul de ciudată. Dragostea voastră a fost aranjată de către soartă, și deși poate nu crezi în astfel de lucruri, dar coincidențele sunt prea explicite ca să le ignori.

Se pare că relația este ușoară și relaxată. Și îți îndepărtează resturile de cinism.

Poate că toate acestea au fost într-adevăr un fel de forță invizibilă care ne ghidează viețile.

Există oameni care sunt siguri că soarta lor depinde în întregime numai de deciziile pe care le iau. Ei îți spun că trebuie să i-ai un rol activ în îndeplinirea destinul tău. Ești forțat să crezi că controlezi tot ceea ce se întâmplă în viața ta și că toate lucrurile bune din ea sunt rezultatul eforturilor pe care le-ai făcut. Și ești convins că, cu o dorință puternică, poți întotdeauna să înclini balanța spre partea ta.

În cele din urmă, începi să crezi că dragostea va veni numai dacă o lași.

Se pare că poți manipula viața, atrăgând mai mulți oameni în ea. Crezi că dacă călătorești și întâlnești oameni noi, vei crește în mod semnificativ șansele de a-ți găsi sufletul pereche. Vei deveni la maxim deschis, pentru că știi – fără această dragoste nu se întâmplă. Nu îți permite să te îndoiești sub teama de respingere. Simți că, de dragul iubirii, este necesar să înaintezi pe acest drum, deoarece dragostea nu este întotdeauna similară cu înotul senin în ocean.

Faptul este că atunci când flăcările pasiunii izbucnesc între doi oameni, se formează o legătură care necesită eforturi reciproce ale partenerilor. Poate că, în trecut, amândoi ați avut deja ocazia să fiți în alte relații și fiecare dintre voi a reușit să cunoască durerea și dezamăgirea.

Cu toate acestea, acum totul este complet diferit.

Știți că a apărut ceva special între voi și merită să-l protejați. Trecutul se estompează și începeți să vă dizolvați încet unul în celălalt.

O astfel de relație sublimă are o natură foarte fragilă și îți dai seama că nu ai dreptul la abateri stupide pentru a nu-i pune în pericol existența. Ți-e frică să-ți pierzi dragostea… Doar că relația nu este întotdeauna ca un cer senin.

Și chiar dacă la început totul pare perfect, aceasta nu este pentru totdeauna. Nimeni nu poate promite că dragostea voastră are un viitor. Uneori, în ciuda cât de mult vă iubiți unul pe altul, puteți să vă despărțiți. Sau ai nevoie doar de timp să te înțelegi pe tine însuți.

Dar dacă doi oameni sunt meniți să fie împreună, atunci ei vor găsi cu siguranță o modalitate de a se reuni. Asigură-te că nu pierzi șansa…

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.