×
Oamenii care văd mereu lumina în mine

Oamenii care văd mereu lumina în mine

Celor care văd lumina din mine atunci când înăuntru este întuneric. Celor care îmi amintesc că nu sunt distrus și că am întotdeauna puterea de a mă vindeca. Celor care mă înconjoară cu lumina și dragostea lor atunci când mă prăbușesc la pământ.

Mulțumesc că mi-ați permis să supraviețuiesc și să rezist unei alte zile întunecate.

Vă mulțumesc că ați vrut să îmi înțelegeți durerea, chiar dacă nu ați experimentat-o ​​niciodată. Vă mulțumesc că rămâneți aproape de mine până când găsesc din nou lumina.

Cei care îmi dau speranțe când se pare că totul este pierdut. Cei care nu se tem să îmi spună despre propriile situații dificile și cum au trecut prin ele. Cei care îmi amintesc că sunt puternic și că am reușit să supraviețuiesc suferințelor sufletești din trecut și că am ieșit din ele și mai persistent.

Cei care mă cunosc chiar mai bine decât eu însumi. Vă mulțumesc că ați devenit reflecția mea atunci când oglinzile proprii s-au prăbușit. Vă mulțumesc că mă îndemnați spre schimbare, pentru că știți că sunt capabil să mă îmbunătățesc și să mă ridic din cele mai dificile situații.

Cei care nu renunță atunci când eu însumi ezit. Cei care pot vedea când încep să îmi asum prea multe și mă coboară la pământ la timp. Cei care rămân alături de mine, indiferent de situație, și mă salvează de decizii ridicole și de răutăți. Cei care încearcă să mă privească mai des când văd că sunt în sentimente supărate și mă înveselesc cu povești despre călătoriile și aventurile noastre, astfel încât să mă pot vindeca și să uit de durerea mea pentru o vreme.

Vă mulțumesc că îmi înlocuiți familia atunci când rudele mele nu sunt în măsură să mă înțeleagă sau să îmi ofere cât mai multă dragoste de care am nevoie. Vă mulțumesc că ați devenit o casă pentru mine atunci când m-am simțim pierdut și inutil.

Vă mulțumesc pentru că ați găsit adăpost când nu am avut unde să merg. Vă mulțumesc că m-ați lăsat să mă simt în siguranță și protejat de amenințările vieții.

Cei care văd lumina în mine, atunci când eu însumi nu o văd. Dacă ați ști de câte ori m-ați salvat și m-ați readus la viață. Dacă ați ști de câte ori mi-am recăpătat credința în ziua de mâine, pentru că am știut că acolo voi găsi sprijinul vostru.

Vă mulțumesc că ați devenit o lumină pentru mine și mi-ați dat torța când aveam nevoie de ea, astfel încât să îmi pot aprinde din nou viața. Vă mulțumesc că îmi luminați viața în momentele cele mai întunecate.

Și cel mai important, vă mulțumesc că ați continuat să mă iubiți indiferent de ce s-ar întâmpla. Dragostea voastră mă face mai puternic și mă face să realizez că nimic și nimeni nu mă va putea distruge atâta timp cât sunteți cu mine.

Veți fi în apropiere, oferindu-mi lumina voastră, până când voi găsi torța mea din nou…

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.