×
Obiceiuri care îți distrug viața, în funcție de zodie

Obiceiuri care îți distrug viața, în funcție de zodie

Berbec

Îți distrugi viața negând și riști să devii un prizonier al negării. Caracterul tău încăpățânat îți va crea foarte multe probleme. Trăiești într-o lume negativă, în care alți oameni nu vor să intre.

Taur

Îți distrugi viața fără să trăiești în ea. Simți necesitatea să îi controlezi pe toți pe toate. Iar când lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit, dai vina pe oameni. Cel mai dificil lucru pe care trebuie să îl înțelegi – este faptul că nu poți controla oamenii, iar unele evenimente nu pot să decurgă perfect. Învață să accepți ceea ce deja s-a întâmplat. Evenimentele neașteptate sunt cele care ne fac viața mai interesantă.

Gemeni

Accepți să rămâi într-o relație pentru că nu știi ce îți dorești. Te mulțumești cu viața pe care o ai pentru că ți-e frică de schimbări. Rămâi la același job, din frica de a eșua.

Atâta timp cât nu ești hotărât ce îți dorești, tinzi să faci alți oameni confuzi și să lupți cu cei într-adevăr frumoși pe care îi întâlnești în drumul tău.

Rac

Îți distrugi viața, crezându-te inferior celor din jurul tău. Ești emoțional și te pierzi în relațiile cu ceilalți oameni. Uneori ești de părere că ai întâlnit persoana potrivită, o ridici în slăvi și îi dăruiești mai multă iubire decât merită cu adevărat.

Leu

Îți distrugi viața, ascunzându-ți emoțiile. Crezi că sentimentele sunt semne ale slăbiciunilor. Ai o mască foarte bine gândită – omul insensibil și indiferent. Trebuie să știi însă că nu emoțiile te fac să fii un om slab, ci faptul că le ascunzi.

Fecioara

Îți distrugi viața fiind prea critic cu tine. Uiți să ai grijă de tine, să îți respecți necesitățile. Oamenii însă te admiră, însă nu știu cât de strict ești cu tine. Tinzi să îi pui pe cei din jur mai presus de tine. Te critici pentru ceea ce ești sau te înjosești pentru defectele pe care le ai. Tu ești cel mai mare dușman al tău.

Balanță

Îți distrugi viața, făcând tot posibilul să îi mulțumești pe cei din jur, fără să îți pese ce vrei tu cu adevărat. Oricât de bun ești, oricât de iubit ai fi, oamenii se vor folosi de tine și vor trece peste tine ori de câte ori vor avea nevoie. Îți ascunzi emoțiile din dorința de a părea puternic, însă până la urmă, te simți dezamăgit. Uneori rănești oamenii pe care îi iubești cel mai mult, îți ucizi sentimentele și nu vrei să îți rezolvi problemele.

Scorpion

Îți distrugi viața crezând că nu meriți iubire și că este cel mai bine să fii singur. Ești al naibii de încăpățânat și nu ierți oamenii așa ușor. Inima ta nu este ușor de cucerit, însă dacă cineva reușește să facă acest lucru, va avea iubirea și fidelitatea ta toată viața. Cel mai mare defect al tău este egoismul și faptul că provoci suferință oamenilor care au grijă de tine.

Săgetător

Frica este cel mai mare dușman al tău. Îți este frică că vei eșua, că vei rămâne prins într-unul și același loc. Atunci când ai multe idei bune, te pierzi în ele. Trebuie să te concentrezi asupra uneia dintre ele și să acționezi.

Capricorn

Îți distrugi viața, crezând că te afli într-o permanentă cursă pentru a învinge, pentru a ajunge undeva. Îți distrugi viața punând presiune asupra ta, fără să primești plăcere de la drumul pe care îl parcurgi. Ești omul care se află permanent în mișcare și face ceva, însă nu uita să te mai oprești din când în când și să trăiești. Altfel riști să pierzi ceea ce este mai important decât scopul propus.

Vărsător

Îți distrugi viața, lăsând trecutul să îți influențeze viitorul. De regulă, ești o persoană închisă, iar tu ești cel mai mare dușman al tău. Nu te ierți pentru trecut și îi permiți să îți dicteze viitorul.

Tot tu ești cel care intimidează oamenii buni, deoarece crezi că îți este mai bine în singurătate, decât cu cineva care ți-ar fi de folos.

Pești

Îți distrugi viața, lăsând alături de tine oameni nepotriviți. Îi alegi pe cei toxici și cu vicii. Tinzi să atragi oamenii care îți consumă energia și te obosesc.

Îți faci singur rău, fiind de părere că meriți această durere.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.