×
Partenera perfectă în funcție de zodie. Viața alături de ea e o adevărată poveste!

Partenera perfectă în funcție de zodie. Viața alături de ea e o adevărată poveste!

Ea poate fi nemiloasă și impenetrabilă emoțional. Ea poate fi capricioasă și înfricoșător de temperamentală. Ea nu va accepta nici în ruptul capului că nu are dreptate și nu vor recunoaște acest lucru, chiar dacă știu. Ea poate fi agresivă Ea crede că trebuie să aibă imaginea unei femei de fier, însă de fapt au o inimă bună. Ea este timidă și să ascundă în sine toate sentimentele pentru a nu le mărturisi tuturor din jur. Este intelectuală și rațională. Ea este o femeie rară. Ea este femeia Vărsător.

Și ea este cel mai bun partener pentru o relație ideală. De ce? Îți voi prezenta 8 motive:

1. Este o femeie independentă

Se simt bine și pe cont propriu. Și acest lucru chiar le place. Însă dacă o femeie Vărsător te-a lăsat în viața ei, înseamnă că ai ceva cu adevărat special.

2. Este obiectivă

Este capabilă să gândească peste limitele conștientului. Analizează o situație din toate punctele de vedere. Din acest motiv, femeile Vărsător sunt adevărați profesioniști în luarea deciziilor.

3. Sunt încăpățânate

Nu este cea mai bună calitate, desigur. Însă cum ar putea încăpățânarea să contribuie la crearea unei relații bune? Din contra. Încăpățânarea duce la certuri, neînțelegeri și supărări. Este adevărat. Însă aici este și partea bună – femeia Vărsător are principii stabile, pe care le vor apărea până la urmă. Iar același lucru este foarte respectabil.

4. Au nevoie de a fi în singurătate

Ei au nevoie de a sta o perioadă în singurătate. Pentru echilibru sufletesc. Dacă îi vei permite acest lucru, pentru cel puțin o oră sau pentru o săptămână, ea va aprecia acest lucru și îți va fi recunoscătoare. Și apoi, cât de plăcut va fi întâlnirea după o scurtă despărțire.

5. Cu ea nu te vei plictisi

Sunt capabile să îi șocheze pe cei din jur, doar pentru ca viața să le fie interesantă. Și surprizele sunt pe placul tuturor. Creativitatea și conștientul larg al femeii Vărsător nu te va plictisi niciodată.

6. Este fidelă

Ea îți va fi fidelă, orice s-ar întâmpla. Ea va fi alături întotdeauna și te va susține. Întotdeauna.

7. Este înțeleaptă

Majoritatea discuțiilor Vărsătorilor cu alte persoane se reduc la întrebări, care sunt necesare pentru foamea lor permanentă de înțelepciune. Toată viața lor femeile Vărsător vor căuta înțelepciune și cunoștințe – chiar și într-o relație.

8. Se gândește la viitor

Femeia Vărsător se gândește întotdeauna la viitorul lor, cu cine își va petrece restul vieții și chiar aventurile în care vor pleca. S-ar putea ca relațiile anterioare să fi fost un eșec, însă femeia Vărsător își va învăța lecția și va depune tot efortul pentru ca viitoarea relație să fie mai bună.

Femeia Vărsător are și puncte slabe, pe care le ascunde cu ajutorul trăsăturilor puternice. Însă trebuie să îți amintesc că nimeni nu te va iubi mai puternic, mai fidel și mai pasional decât femeia Vărsător.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.