×
Părțile întunecate ale persoanelor născute în februarie

Părțile întunecate ale persoanelor născute în februarie

Până la în data de 18, luna Februarie este dominată de neobișnuiții și excentricii Vărsători, iar ultimele 10 zile ale lunii sunt sub conducerea romanticilor, sentimentalilor și visătorilor Pești. Care sunt părțile întunecate ale acestor persoane născute în Februarie, dar care sunt și părțile bune, vei afla în articolul de mai jos:

Calitățile Vărsătorilor născuţi în Februarie (1 – 18)

1. Inteligența – Aceste persoane iubesc conversațiile cognitive și, în special, apreciază această abilitate în orice relație. Au abilități excelente de comunicare, sunt mereu flămânde de cunoștințe noi și se bucură de orice proces de învățare.

2. Aventurism – Sunt foarte activi, mereu în mișcare și căutând aventură. Vărsătorii cred că lumea este frumoasă și nu vor să își petreacă viața stând pe canapea.

3. Încredere – Ei au păreri ferme despre tot și nu ezită să spună ce au în minte. Sunt oameni foarte energici și sociabili, creând în jurul lor o atmosferă plăcută și ușoară.

4. Independenţă – Ei preferă să se bazeze doar pe sine și rareori depind de partenerii lor. Vărsătorii sunt foarte independenţi, periodic au nevoie de pace și liniște pentru a se scufunda în gândurile lor și a fi singuri cu ei înșiși.

Defectele Vărsătorilor născuţi în Februarie

1. Retraşi – Vărsătorii sunt închişi în sine și, prin urmare, păstrează distanța. Ei nu permit nimănui să le atingă inima sau să le descopere sufletul. În jurul lor pot fi mulți oameni, dar numai câțiva le sunt apropiaţi. Ei nu permit ca emoțiile să prevaleze asupra minții.

2. Încăpăţânare – Ei își pot trăi viața după propriile reguli, indiferent de ce cred alții. Acești oameni consideră că calea lor este singura corectă şi este foarte greu să le schimbi gândirea, chiar dacă le demonstrezi că greşesc.

3. Lipsa de emotivitate – Își ascund cu grijă emoțiile și chiar pot intra într-o relație fără să aibă sentimente profunde. Dar au nevoie de flexibilitate și înțelegere deplină de la partenerul lor.

4. Rebeli. – Încearcă în mod constant să fie diferiți de ceilalți.

Calităţile Peştilor născuţi în Februarie (19-28(29))

1. Intuiţie – Acești oameni s-au născut cu un simt bine dezvoltat și pot înțelege cu ușurință adevăratele motive și intenții ale altor oameni. Dacă întâmpini vreo problemă, asigura-te că ceri sfatul Peștilor născuți în Februarie.

2. Bunătate – Sunt sincer fericiți dacă pot să ajute pe cei care au nevoie.  Sunt foarte generoși în ceea ce privește darurile și atenția și poți oricând să te bazezi pe ei.

3. Fidelitate – Peștii născuți în Februarie vor face totul pentru a-i face fericiți pe cei dragi. Ei sunt absolut devotați atât în prietenie, cât și în relațiile personale.

4. Flexibilitate – Acești oameni trăiesc din plin situațiile noi și evenimentele sociale. Ele sunt liberali, imparțiali, foarte flexibili și toleranţi.

Defectele Peştilor născuţi în Februarie (19-28(29))

1. Izolaţi – Dacă e ceva ce urăsc Peştii din Februarie, atunci acestea sunt disputele și conflictele. În loc de a-și expune părerile, ei le păstrează în sine și adesea se retrag chiar în lumea lor imaginară.

2. Indecişi – Deseori nu știu ce îşi doresc. Atunci când nu pot lua decizia corectă, ei sunt confuzi, dezamăgiți și disociați în tot ceea ce se întâmplă.

3. Subestimare – În ciuda tuturor resurselor și talentelor pe care le au, Peştii tind să fie nesiguri, acesta fiind principalul lor obstacol în calea creșterii și dezvoltării. Ei au regrete foarte des și se îndoiesc de propriile lor acțiuni.

4. Izolare de realitate – Oamenii născuți în ultima decadă a lunii februarie mai puţin practicabili. Ei continuă să se hrănească cu iluzii și, prin urmare, nu își pot concentra eforturile asupra obiectivelor și realizărilor pe care şi le doresc.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.