×
Pași simpli să-ți refaci viața după o relație eșuată

Pași simpli să-ți refaci viața după o relație eșuată

După o relație proastă, poate fi dificil să ieși din nou și să întâlnești noi bărbați. Și ne punem întrebarea: „Cum să ne refacem viața?”. Acest proces va fi mai simplu și mai ușor, dacă vei ține cont de următoarele sfaturi:

  •      Utilizează noile tehnologii. Lumea  dating-ului se schimbă în mod constant, ceea ce explică apariția unor noi oportunități. Acestea sunt diferitele rețele sociale, site-uri și aplicații pentru întâlniri.
  •      Roagă-ți prietenii să îți facă cunoștință cu cineva. Prietenii te cunosc bine, de aceea cu siguranță vor avea candidaturi potrivite.
  •      Mergi în parc, la cafenea și în alte locuri în care există mulți oameni. Acolo atmosfera însăși este disponibilă pentru noi cunoștințe. Poate că anume cu tine va dori cineva să facă cunoștință.
  •      Nu te închide în tine, încercă să comunici mai mult și să participi la diverse activități. De exemplu, mergi cu prietenii la o plimbare cu bicicletele. Cu cât mai mulți oameni vei întâlni, cu atât mai probabil îți vei găsi sufletul pereche.
  •      Mergi la speed-dating. Aceasta este o modalitate foarte bună de a comunica cu oameni noi, dar care nu te obligă să continui relația. Petrecerile speed-dating sunt organizate în multe orașe și sunt populare printre oamenii ocupați.
  •     Mergi la o întâlnire dublă. Poate că un prieten pe care îl cunoști are alți prieteni singuri. Puteți merge la cinema împreună sau puteți mânca sushi într-un bar.
  •     Vizionați filme cu final fericit. Pot fi comedii romantice, care garantează dispoziție pozitivă.
  •      Cere sfatul unor prieteni aflați în relație. Poate că îți vor spune secretul relației lor lungi și vei putea schimba ceva la tine. Deci, te vei simți mai încrezătoare și mai pregătită pentru o schimbare.
  •      Găsești hobby-uri noi. Încearcă să te distragi de la gândurile neplăcute și să faci ceva nou și interesant. În plus, este o modalitate foarte bună de a găsi noi prieteni.
  •      Răspunde gesturilor de atenție. Potențialul tău iubit îți poate zâmbi în magazin sau puteți începe o conversație la joggingul de dimineață. Nu pierde ocazia pentru noi cunoștințe.

 

Întoarcerea în lumea dating-ului poate fi dificilă. Aici te așteaptă incertitudine și multă muncă emoțională. Cu toate acestea, aici poți găsi diferite oportunități de a îți întâlni cu sufletul pereche sau de a cunoaște oameni interesați.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.