×
Punctele slabe ale femeilor, în funcție de zodie

Punctele slabe ale femeilor, în funcție de zodie

Fiecare femeie are un punct slab, care uneori poate și trebuie atins ușor și e de ajuns: vei deveni cel mai mare dușman al ei, iar ea se va îneca într-un ocean de lacrimi.

Berbec

Femeile-Berbec sunt foarte greu de enervat. Însă totul este posibil. Se va înfuria la culme atunci când vei face ceva intenționat dar nu vei recunoaște acest lucru. Totuși, gândește-te bine: chiar vrei să faci asta? S-ar putea să regreți consecințele.

Taur

Dacă vrei să faci o femeie-Taur să sufere – ignor-o. Dacă nu ești un expert în acest domeniu, ai putea să încerci cu răspunsuri seci la întrebările ei: da, nu, nu știu. Cei mai experimentați își pot da ochii peste cap în timp ce vorbesc cu o femeie-taur. Felicitări! Ea e furioasă, plânge și va fi supărată pe tine toată viața.

Gemeni

Femeile-Gemeni sunt cele mai supărăcioase. Se pare că le rănește toate și totul. Însă reproșurile sunt ceea ce le distruge efectiv. Dacă vrei să îi faci rău unei femei-Gemeni, atunci începe să îi reproșezi că ea se face vinovată de un anumit lucru, etc. Rezultatul nu se va lăsa mult timp așteptat. La sfârșit, ai putea să o privești în ochi și cu compătimire să-i spui: „De-ai ști cât de rău îmi pare…”

Rac

Femeia-Rac este o bombă cu ceas. Cu ea trebuie să fii foarte atent. Un ton nepotrivit al vocii și e destul pentru ca ea să fie supărată pe tine. Însă nu uita, că multe dintre emoții Racii preferă să le țină pentru sine, din acest motiv femeia poate crea impresia că este totul în regulă. Iar într-un moment nepotrivit poate arunca în tine cu toate supărările adunate în ea. Și tot tu vei fi cel vinovat.

Leu

Să superi o femeie-Leu nu va trebui să depui mult efort. Este destul să-i oferi 45 de trandafiri în loc de 51. Da, Leoaica suferă artistic, însă va șterge din lista de prieteni pe cel care a făcut-o să sufere. Dacă vrei să o faci să fie supărată pentru totdeauna, este destul să îi faci o observație în public. Ea nu va suporta acest lucru.

Fecioara

O femeie-Fecioară nu poate fi rănită prin cuvinte. Aici ai nevoie de artileria grea – acțiunea. Dacă vei afla care sunt visele și dorințele Fecioarei și le vei îndeplini înaintea ei, atunci ea te va șterge garantat din lista de prieteni. Păi da cine ești tu să-i faci concurență?

Balanța

Femeile-Balanță ai inima umplută cu ceva interesant, drăguț și micuț. Acolo pur și simplu nu există loc pentru supărări. Însă Balanțele niciodată nu vor suporta vulgaritatea. Dacă vrei să o faci pe o femeie-Balanță să sufere, vorbești vulgar, așa cum o fac în stradă, etc. Ea pur și simplu nu va suporta acest comportament.

Scorpion

Mulți sunt de părere că femeile-Scorpion sunt greu de înfuriat. Greșit. Total greșit. Punctul lor slab este în cel mai vizibil loc. Este destul să le refuzi ceva și bingo! Ai reușit să o jignești în cel mai dur mod.

Săgetător

Femeile-Săgetător se deosebesc de restul prin atitudinea ușoară față de viață și autoironie. Se pare că nimeni și nimic nu va reuși vreodată să le obijduiască. Însă nu este așa. Dacă îi vei lua glumele în serios și îi vei spune despre acest lucru în public, atunci Săgetătorul se va înfuria și va pleca să sufere.

Capricorn

Femeile-Capricorn reacționează dur la orice refuz. Însă cel mai dur pentru ele va fi despărțirea la inițiativa ta. Fără explicații. Ea va fi pur și simplu șocată: cum a putut un derbedeu ca tine să se despartă de ea?

Vărsător

Ea se va supăra cu adevărat dacă va simți că prezența ei în viața ta este apăsătoare pentru tine. Ea va crede că este o femeie plictisitoare și sufocantă, de care nimeni nu are nevoie. În așa mod o vei jigni dur, însă totuși mai ai o șansă că ea te va ierta.

Pești

Femeia-Pești se va supăra dur atunci când o vei lăsa baltă în anumite situații. Cine să o ajute? Cine să o ducă de mână? Cu siguranță, mai apoi va înțelege că poate să aibă singură grijă de sine, însă pentru ea este dureros să audă cuvântul: „Singură!”.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.