×
Punctele slabe și patimile fiecărei zodii

Punctele slabe și patimile fiecărei zodii

Suntem cu toții ființe umane și fiecare dintre noi are neajunsurile, viciile și laturile sale întunecate. Multor zodii acestea nu sunt vizibile, însă pe de altă parte ele sunt extrem de vizibile.  Acest articol te va ajuta să înveți să le deghizezi.

Berbec

În cazul Berbecului, astrologii suspectează o slăbiciune pentru banii ușor. Cei mai atenți pot vedea că Berbecii sunt egoiști și calculați și uneori încearcă să pună responsabilitățile lor pe umerii celorlalți.

Taur 

Taurii sunt misterioși și foarte bine își ascund ceea ce simt cu adevărat. Taurul visează să fie cel mai bun în toate, deși nu știe de ce are nevoie. Dacă ești un Taur este foarte probabil ca slăbiciunea voastră să fie faima, care te intoxică și te face să-ți setezi priorități greșite.

Gemeni

Dacă te-ai născut sub semnul Gemeni, atunci poți fi suspectat de superficialitate, deoarece Gemenii nu își dezvăluie chipul nici chiar și celor mai apropiați oameni. Din acest motiv ei sunt părăsiți, fiind suspectați de ipocrizie chiar dacă nu este adevărat.  Gemenii nu știu cum să trăiască în vreun alt mod, iar această dublă viață îi poate afecta serios.

Rac

Slăbiciunea Racului constă în faptul că de cele mai multe ori nu poate rezista tentației de a obține bani ușori, chiar dacă pentru asta trebuie să jignească grav pe cineva.

Leu 

Nu știi cum e să fii în pantofii altor oameni, așa că uneori poți părea indiferentă sau chiar fără inimă. Leii doresc întotdeauna ca totul sa fie asa cum doresc, dar nu se gândi la ce ar putea însemna asta pentru alții. Acest egoism „cinstit” poate juca o glumă crudă, întorcându-se ca bumerangul în defavoarea ta.

Fecioara

Slăbiciunea Fecioarei – succes și noroc, dar rapid. Acestea trebuie să vină la tine prea repede, ca să nu renunți la afacerea ta preferată. Foarte multe Fecioare renunță la ceea ce le place, văzând doar problemele, deși sunt la un pas de a obține ceea ce-și doresc.

Balanță

Balanțele sunt foarte lenoase, din acest motiv slăbiciunea lor este o viață lipsită de griji. Niciodată nu îți dorești să schimbi ceva, din acest motiv amâni lucrurile pentru mai târziu. Fecioarelor le este greu să se oblige să facă ceva.

Scorpion

Gestionându-ți emoțiile, realizezi cât de puternic ești. Îți place să experimentezi cu oamenii, dar și să îi conduci de la cel mai înalt nivel. Acest lucru îi irită pe cei din jur dacă sunt destul de deștepți ca să observe acest lucru.

Săgetător

Săgetătorul este adesea iritat de variabilitatea sa. Trăiește într-o lume diferită, mai ciudată, saturată, necontrolată. Pur și simplu, are o slăbiciune de a fi peste tot și întotdeauna și de a fi cel mai bun.

Capricorn

Prin neajunsurile sale, Capricornule seamănă cu Fecioara, însă se deosebește prin dorința lor de a lucra. Pentru tine, există doar muncă și muncă, iar familia pe planul doi, decizie care nu este chiar corectă și deloc foarte plăcută. Dacă ceva nu îți convine, atunci te speli pe mâini și soluția la problema rămâne un pas distanță de tine.

Vărsător

Oamenii sunt înfuriați de „erudiția” ta. Faptul este că îți place să absorbi informațiile, să le accepți pentru adevăr și să îți aperi poziția până la ultima respirație.

Pești

Ești întotdeauna dependent de ceva sau de cineva. Acesta este principalul viciu care te poate transforma în alcoolic, dependent de droguri, etc. Amintește-ți mereu să fii precaut.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.