×
Reține aceste 4 cuvinte simple, ca să te dorească și mai mult.

Reține aceste 4 cuvinte simple, ca să te dorească și mai mult.

Dacă ești interesată de un anumit bărbat, este destul de normal că vrei sa-l interesezi și să-i atragi atenția. Vrei ca el să te dorească la fel de mult precum îl dorești tu. Acest lucru este logic. Dar cum să obții asta? Nimeni nu garantează 100%, pentru că nu poți face pe cineva să se îndrăgostească de tine. Aceasta deja nu ar fi dragoste.

Dar îl poți ajuta să te vadă ca pe o fată de care se poate îndrăgosti. Trebuie doar să te supui corect. Și pentru asta ai nevoie doar de 4 cuvinte simple pentru a-ți crește șansele și pentru a-i fi pe plac.

1. Tu.

Lasă-l să simtă că e pe primul loc pentru tine. Arată-i că ești altruistă, că nu ți-e frică să pui necesitățile unei relații mai presus decât ale tale.

2. Da.

Radiază pozitiv. Asta înseamnă să spui da. Fii deschisă să înveți lucruri noi, experiențe și impresii noi. Nu te grăbi să renunți la ceva.

3. Eu.

Dar, de asemenea, este important să îți păstrezi individualitatea și independența într-o relație. Trebuie să te asiguri că te vede ca pe cineva care are o viață de care el ar putea să fie mândru.

4. Nu.

Să fii capabilă să te susții pe tine și opinia proprie. Dacă e ceva în neregulă, vorbește despre asta.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.