×
Scrisoare pentru femeia care își caută iubirea

Scrisoare pentru femeia care își caută iubirea

Femeii care își caută iubirea,

Pentru o secundă trăiești milioane de emoții, și te înțeleg. Am trecut și eu prin asta. Mereu îți imaginezi alături bărbatul care îți place, care îți este interesant, care simte aceeași lucru pentru tine precum simți și tu pentru el. Analizezi totul: ce face, fiecare zâmbet, fiecare mesaj, fiecare glumă spună de bărbatul iubit care ar putea avea un sens ascuns, corect?

Îți scriu pentru ați spune că nu meriți asta.

Tu meriți pe cel care te face să te simți pe culmi, pentru că meriți asta. Faptul că îți dorești iubire însemnă că știi că meriți ceva atât de minunat. Știi cu adevărat ce meriți. Atunci de ce să te mulțumești cu mai puțin? Nu găsi evenimentele și pur și simplu așteaptă bărbatul potrivit.

Unul dintre semnele care arată că îți dorește iubire este că o vezi peste tot. În jurul tău sunt doar cupluri. Totul pare atât romantic. Mergi singură la magazin și te simți jalnică și singură, chiar dacă asta e o simplă plimbare până la magazin. Nu permite altcuiva să îți controleze fericirea. Nimeni nu are așa putere. Bărbatul care nu te-a observat nu are așa putere. El e la fel de obișnuit ca și magazinul în care ai fost.

Inima mea a fost rănită de prea multe ori, însă nu de iubitul meu, nici de altul care nu a fost iubitul meu, nici de cel care nu mi-a acordat atenție și nici nu m-a observat… A fost rănită din cauza lipsei de iubire.

Te rog! Te implor să te gândești la altceva. La altceva decât la el. Gândește-te la ceea ce te face fericită, la acele momente de fericire care nu au nicio legătură cu el.

Găsește fericirea în lucruri mărunte care te făceau să zâmbești atunci când erai mică. Dansează când nimeni nu te vede. Mergi mai mult în natură. Bucură-te de soare. Mergi prin băltoace. Prinde fulgii de zăpadă.

Fii cea care erai înainte de a afla că altcineva te poate face fericită, pentru că tu meriți fericire. 

Meriți să fii iubită.

Dar acum o cauți prea insistent. Încetează. Începe să trăiești. Pentru că mai mult decât orice meriți să fii fericită.

Cu multă dragoste, 

Femeia care, în sfârșit, și-a găsit iubirea

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.