×
Secretul celor mai fericite cupluri

Secretul celor mai fericite cupluri

Există cupluri ale căror relații au început spontan. Poate că acum îndrăgostiți și fericiți, însă la începutul relației nu au aveau planuri de anvergură. Unii dintre parteneri recunosc că la început au fost doar interesați să comunice cu viitoarea a doua jumătate. Ei nu căutau iubire sau o persoană cu care să-și petreacă restul vieții.

Le era interesant să petreacă timpul împreună, dar cu cât se cunoșteau mai mult și cu cât se apropiau, cu atât sentimentele lor deveneau mai puternice.

Unii dintre acești oameni spun că nu au intenționat o relație serioasă. Nu au intenționat să-și dea inima unei persoane, cu care astăzi sunt fericiți. Într-un fel sau altul, acest lucru s-a întâmplat.

Cum se spune… ? În timp ce suntem angajați în afaceri, viața continuă. Imaginează-ți că te afli într-o cafenea. În fundal, muzica se aude încet și încet … Ai auzit o melodie care îți face inima să tremure. Te concentrezi pe această melodie. Conversațiile cu prietenii, glumele și distracția se estompează brusc în fundal.

Unii dintre acei oameni care sunt îndrăgostiți nebunește și fericiți astăzi au fost, inițial, prieteni buni. Pur și simplu aveau grijă unul de celălalt. Și nu au crezut deloc că cel mai bun prieten ar deveni soțul/soția lor. Ei nu au făcut nici un efort să găsească o persoană cu care ar fi alături până la sfârșitul vieții.

Acești oameni au fost atât de aproape încât într-o zi au decis să înceapă o relație. O relație fără angajamente.

Ei au crezut că vor reuși pentru că aveau sentimente extrem de prietenoase unul pentru celălalt. Nici nu bănuiau că prietenia lor se va transforma în dragoste. O iubire pasională care va dura pentru totdeauna.

Au experimentat intimitatea și au simțit atracția sexuală, și-au dat seama că nu mai pot fi din nou prieteni. De când relația a trecut la un nou nivel, și-au dat seama că doreau mai mult. Își doreau mai mult decât sex și distracție.

Ei și-au dat seama că erau îndrăgostiți nebunește de o persoană care a fost la început doar un bun prieten. Ei și-au dat seama că soarta nu pur și simplu i-a adus împreună.

Cele mai fericite cupluri nu au făcut niciodată planuri de viitor pentru relația lor. Ei erau doar prieteni. Au fost inițial bucuroși să fie prezenți în viața celuilalt. Ei nu căutau iubirea doar pentru ca să dea sens vieților lor.

Ei nu s-au simțit singuri sau disperați. Nu aveau nevoie de cineva care să fie lângă ei. Ei au făcut o alegere în favoarea relației deoarece și-au dorit această relație.

De aceea dragostea pe care toți acești oameni o simt este probabil cea mai curată și sinceră.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.