×
Semne care arată că te-ai îndrăgostit de un bărbat infantil

Semne care arată că te-ai îndrăgostit de un bărbat infantil

Îl ajuți constant.

Acest lucru poate fi orice, de la ridicarea lucrurilor abandonate la plata datoriilor sau la cumpărarea de cadouri pentru familia sa. Când ceva merge în neregulă cu munca lui, îl ajuți întotdeauna, eliminându-i povara responsabilității de la umerii lui. Vei găsi scuze permanente pentru comportamentul său.

Atunci când o persoană este imatură, încearcă să transfere responsabilitatea sau îndatoririle către o altă persoană apropiată de el. Oprește-te și gândește-te de ce să nu ai alături un bărbat adult.

Discuțiile despre copii și responsabilități îi trezesc panică

Când vă întâlniți cu un partener de ceva timp și începeți să discutați despre viitorul dvs. împreună, el se panichează și vrea să evite astfel de subiecte prin orice mijloace. Simțindu-te vinovată, îți juri că data viitoare vei fi mai precaută în legătură cu această problemă. Apoi, în glumă, în timp ce urmăriți o comedie, spui: „Vei învăța copiii să stea în oliță și eu la toaletă!” Dar vezi aceeași panică în ochii lui – și în jumătate de oră după glumă el te va părăsi.

Dacă după o perioadă rezonabilă de timp (nu trebuie să fie ani), nu puteți lua mai multe decizii privind viitorul relației, atunci înseamnă că ai alături un bărbat-infantil. Meriți să discutați cu partenerul tău despre viziunea ta asupra relației, astfel încât să poți vedea dacă persoana aleasă își dorește același lucru pe care și tu ți-l dorești.

În mod constant îl „pilești”

În mod constant găsești cu ce să îți învinovățești partenerul și nu te poți opri. Simți că dacă nu-i reamintește ce trebuie de făcut, nu va face asta niciodată. Ești dezamăgită pentru că nu se implică în crearea planurilor și angajamentelor. Te sfătuiește să nu te mai plângi, dar când încerci să vorbești serios despre ce te deranjează, se închide față de tine.

Evită conversațiile serioase

Când încetezi să-l mai bați la cap și încerci să discutați problemele care au apărut sau nevoile dvs., glumește, schimbă subiectul, privește în telefonul sau spune că te comporți incorect într-o relație. Ultimul lucru pe care vrea „bărbatul-copil” este confruntarea și el va face tot posibilul pentru a o evita.

Interesele și prieteniile lui sunt copilărești

Când își întâlnește prietenii, el devine din nou adolescent. El nu poate controla cantitatea de alcool consumată, consumă droguri, se implică în probleme, etc.

Bărbații imaturi nu știu cum să se comporte cu femeile adulte care își doresc o relație serioasă. Ei se comportă ca niște adolescenți, pentru că simt disconfort în intimitate și se protejează de o conexiune prea strânsă.

Este greu să ai o relație romantică fericită cu cineva care dorește să se distreze cu prietenii tot timpul, fără a-și lua angajamente. S-ar putea să afli că îți place să-ți petreci timpul singură decât în compania lui.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.