×
Semnele care arată că ai alături bărbatul vieții tale

Semnele care arată că ai alături bărbatul vieții tale

1. Îți este frică de sentimentele pe care le ai pentru el

Atunci când sentimentele pentru acest bărbat sunt atât de puternice, încât uneori ți-e frică  că el ar pleca și tu ai putea (sau nu) să trăiești fără el. Este normal să-ți fie frică că omul tău ar putea pleca, mai ales dacă anterior bărbații au plecat din viața ta. Însă cel care trebuie să fie alături de tine îți va calma fricile, dar nu le va agrava. Sentimentele înspăimântă. Dragostea înspăimântă. Omul care trebuie să fie alături de tine te va face să nu-ți mai fie frică.

2. Te face să înțelegi de ce mai ai nevoie

Probabil nu îți poți exprima sentimentele sau ai probleme atunci când este vorba de comunicarea deschisă și faci tot posibilul să eviți discuțiile în contradictoriu sau conflictele sau uiți de sănătatea ta. Orice ar fi, la ce mai trebuie să lucrezi, omul care trebuie să fie alături de tine te va ajuta să faci față. El te va ajuta să devii mai bună. El te va face mai puternică. Iar tu vei deveni mai bună.

3. Te sperie ceea ce devine rutină și plictisește

Când ești cu cineva multă vreme, ai putea simți presiunea de a păstra relația interesantă. Când ți-e frică că acea scânteie ar putea dispărea, ar putea însemna că ea deja a dispărut, iar asta e ok. Acea scânteie care a fost la început probabil nu a dispărut definitiv, ci s-a transformat în ceva mai mult. Nu vei mai fi neliniștită înainte de fiecare întâlnire cu el așa cum era acum un an. Te-ai obișnuit cu prezența lui. Însă prin faptul că nu mai ai acei fluturi în stomac atunci când te întâlnești cu el, nu înseamnă că scânteia s-a stins. Ea există și apare în momente mici, momente stranii, momente care vă fac să fiți voi însăși – sinceri. Scânteia încă este, pur și simplu ea nu mai este așa cum a fost la început.

4. Te face să înțelegi că unii oameni pur și simplu nu-și au locul în viața ta

Că sunt cei cărora nu le pasă de tine, așa cum îți pasă ție de ei. Omul care trebuie să fie alături de tine vede acea energie și dragoste pe care o oferi oamenilor care pur și simplu nu o merită. Lui nu-i place că ei acceptă asta ca pe un lucru obligatoriu din partea ta. Și te ajută să înțelegi acest lucru. El îți dorește tot ce e mai bun, iar asta înseamnă – să fii înconjurată de oameni buni și să-ți iei rămas bun de la cei răi.

5. Te face să înțelegi care sunt defectele tale

Atunci când ești bărbatul care trebuie să fie alături de tine, el te face să-ți recunoști defectele pe care le negai. El nu te va face să-ți fie rușine de ele sau să te judece. Din contra: te va ajuta să le accepți, să te iubești așa cum ești. Omul care trebuie să fie alături de tine va înțelege că nu ești perfectă și că ai și tu anumite trăsături deosebite. El te respectă și te iubește așa cum ești tu cu toate defectele tale.

6. Aveți zile proaste

Și nopți. Certurile și zilele proaste într-un fel ciudat, dar întăresc relația voastră, dacă veți dori ambii să depuneți efortul necesar. Este imposibil să zâmbești și să fii fericit în fiecare zi. Certuri vor fi. Vor fi izbucniri emoționare, discuții contradictorii, mai ales atunci când sunteți pentru prea mult timp împreună. Însă dacă veți putea vorbi despre asta, despre ceea ce simțiți și să vă susțineți unul pe celălalt, și să nu vă faceți reproșuri, atunci înseamnă că ești cu cel care într-adevăr își face griji pentru tine, iar tu pentru el.

7. Nu îți faci griji pentru viitor

Este bine să vorbiți despre viitorul relației voastre. Este plăcut să știi că vreți să fiți mai mult de câteva luni împreună. Însă nu trebuie să deveniți dependenți de acest subiect. Nu trebuie să te gândești când te va cere în căsătorie. Nu stabili deadline-uri, concentrați-vă unul asupra celuilalt. Sunteți fericiți? Dacă ambii înțelegi că cel mai important este că vă aveți unul pe celălalt, înseamnă că ești alături de persoana care îți este predestinată.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.