×
Semnele care arată că ești căsătorită, dar totuși singură…

Semnele care arată că ești căsătorită, dar totuși singură…

Poți să fii căsătorită, însă asta nu înseamnă că ai un soț. Probabil te-ai gândit că nunta e începutul unei vieți fericire. Însă despre asta se pare că a uitat mirele tău. Iată cele patru semne care arată că ești căsătorită, dar de fapt ești singură:

1. Nu vine acasă

Dacă nu vine să doarmă acasă, nu ai soț. Nu poți să ai o relație cu cel care nu este alături. Probabil petrece prea mult timp cu prietenii și rămâne peste noapte la ei. Sau poate pleacă undeva, fără să te anunțe pe tine. Chiar dacă a mers la părinți. Și nu ți-a spus despre asta. Cel mai grav este că el consideră normal să lipsească și să nu-și petreacă timpul cu tine.

2. Este prea ocupat pentru tine

Partenerul tău este prea ocupat și are chestii mult mai importante decât tine. Poate are o dependență: de muncă sau de altceva. Sau poate este dependent de un hobby: sport, jocuri video sau altceva. Orice ar fi, el nu își concentrează atenția asupra ta și a familie voastre. Înseamnă că el nu este soțul tău, chiar dacă asta ți-a promis în cea mai frumoasă zi din viața ta.

3. Nu este fidel

Bărbatul care își împarte emoțiile și stările cu alte femei, nu poate fi numit soțul tău. Unii parteneri pot să-și ascundă neîncrederea în sine printr-o iubire obsedată. El te poate scălda în atenția lui pentru a te face să uiți de toate îndoielile. Însă dacă el te înșală frecvent, înseamnă că nu este prioritatea ta. Dacă te minte – este josnic și mârșav.

4. Nu te iubește

Este îngrozitor atunci când simți că partenerul tău nu te iubește. Dacă el nu îți vorbește și nu își împărtășește sentimentele, el nu poate fi un soț bun. Desigur, s-ar putea ca problemă să fie faptul că el nu este capabil să-și exprime corect sentimentele. Însă dacă nu vrea să învețe acest lucru, nu vrea să te vadă fericită, să te facă să te simți iubită, atunci acesta nu este bărbatul tău.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.