×
Te voi iubi până când… sau cum iubește fiecare zodie

Te voi iubi până când… sau cum iubește fiecare zodie

Te voi iubi veşnic… Iubirea – una dintre cele mai puternice emoţii din viaţa fiecăruia dintre noi. Ea poate să ne schimbe radical viaţa, să aducă tristețe și durere. Cu siguranță, iubirea este cheia fericirii, care ne face viața mai frumoasă și îi dă un sens.

Însă ce se întâmplă atunci când acest sentiment minunat începe să dispară? Putem cumva prezice cum vor derula lucrurile? Ce l-a determinat pe partenerul nostru să ia această decizie? În acest articol îți vom spune care ar putea fi motivul pentru care iubitul tău a decis să pună punct relației voastre, în funcția de zodia lui.

Berbec: «…până când mă vei trăda!»

Da da, exact ăsta este adevărul. Fiecare zi din viața unui Berbec este o mică luptă. Ei sunt gata să lupte până la final, însă pentru ce anume știu doar ei.

De obicei, Berbecii fug după propria umbră. Însă dacă au obținut ceva cu adevărat important, ei încep să se plictisească. Ei vor începe să caute ceva pe care să-și descarce furia. Berbecii vor să fie într-o concurență permanentă. Prin urmare, dacă ești logodită cu un nativ al acestei zodii, dă-i motiv să lupte permanent pentru relația voastră. Doar așa veți reuși să fiți împreună pentru multă vreme.

Taur: «…până când îmi vei răni inima»

Să rănești inima unui Taur nu este atât de ușor – pentru acest lucru vei avea nevoie de mai mult negativism. Ei vor suferi, însă nu se vor da bătuți. E cea mai frumoasă calitate a lor: să aibă încredere în sine în orice situație.  Dacă ești norocoasa care a obținut încrederea unui Taur, poți să fii mândră. Însă oricât de răbdători ar fi, este destul să îi trădezi o singură dată – iar el va pleca de la tine. Pentru că problema lor cea mai mare vei fi tu. Nu trebuie să critici direct și dur un Taur. Dacă vrei să faci acest lucru, fii mai blând și mai creativ.

Gemeni: «…până în momentul când vei încerca să trișezi»

Vrei să joci cu un nativ în Gemeni și să trișezi? Mai bine nu! Nu vei putea să concurezi cu un maestru al minciunii. Ei sunt vestiți pentru capacitatea de a descoperi rapid minciunile, iar o tentativă se poate sfârșit prost pentru tine. Gemenii sunt prea inteligenți ca să se lase păcăliți. Ei nu au nevoie de concurență. Însă dacă simt că trișezi, îți va răspunde imediat. Mai bine nu te juca cu focul.

Rac: «…până când mă vei părăsi»

Relația înseamnă pentru un nativ în Rac echilibru în viață. Pentru ei, încrederea reciprocă contează enorm. Racii sunt drăguți și dese ori atrag atenția celor din jur. Nu trebuie să îi trădezi! Ei au nevoie de încredere și susținere, pentru că chiar dacă sunt înconjurați de multe persoane, nu toate le sunt apropiate. Fă-l să se simtă în siguranță alături de tine. Și doar atunci vei înțelege că nimeni nu te-a iubit vreodată atât de mult precum el. Însă dacă îl vei trăda, te va lăsa cu ușurință și își va căuta de viață.

Leu: «…până în momentul când mă vei face să par un idiot»

Tot ce trebuie să știi despre Leu este că el va fi întotdeauna în centrul atenției. Prin urmare, reputația și imaginea lui va fi mai presus de orice. Nu-l înjura și nu-l critica pentru că riști să îi pierzi încrederea. Te va iubi până în momentul când vei încerca să-l înjosești și să-l prostești. Încearcă să-i descoperi calitățile bune și să-l lauzi cât de mult posibil. Leului îi place adevărul și știe foarte bine care îi sunt defectele. Nu trebuie să-i reamintești și tu. El pur și simplu își dorește să aibă alături o persoană care îl va iubi mereu și îl va îmbrățișa în momentele dificile.

Fecioara: «…până în momentul când vei începe să mă minți»

Fecioarele înțeleg criticile și acceptă adevărul. Este imposibil să minți pentru că te văd ca pe o carte deschisă. Să-l minți – este o idee foarte proastă. Cei născuți în zodia Fecioarei sunt obișnuiți să creadă în oameni și sunt deschiși spre comunicare. Este ușor să-i rănești. Să nu fii uimit, dacă te va părăsi atunci când le vei răni inima. Comportă-te cu ei așa cum se comportă ei cu tine. Doar așa vei putea să îi păstrezi alături.

Balanță: «… până în momentul când îmi vei distruge lumea»

Bărbații în Balanță sunt diplomați și calmi. Ei rezolvă cu ușurință orice conflict și pot face totul perfect. Dacă le vei distruge lumea în care s-au obișnuit să trăiască, pregătește-te pentru despărțire. Pur și simplu nu poți să te îndoiești de fidelitatea lui. El vor face tot posibilul ca să-și păstreze iubirea. Însă niciodată nu va merge contra valorilor sale. Nu trebuie să îl critici și să strigi la el. Lasă-l să facă ceea ce crede că este necesar.

Scorpion: «…până când vei avea secrete față de mine»

Nu încerca să te cerți cu un Scorpion. Nu încerca să îl minți. Vorbește-i întotdeauna adevărul. Va accepta și cel mai dur adevăr, însă dacă va simți că îl minți, pregătește-te pentru ce este mai rău!

Nu contează ce ai pățit și cât de mult rău i-ai făcut unui Scorpion. El te va iubi întotdeauna. Însă la cel mai mic semn că îi ascunzi ceva, iubirea lui se va risipi încet. Fii sinceră cu tine și cu Scorpionul. Da, el se va supăra, însă nu te va părăsi niciodată. Iar odată cu trecerea timpului te va respecta și mai mult pentru că ai avut curaj.

Săgetător: «… până când îmi vei distruge speranța»

Dacă vrei să pierzi un Săgetător, fă-l să fie trist. Așa va înțelege că nu mai trebuie să aștepte ceva bun de la tine și va pleca singur.

Fă concluziile necesare! Săgetătorul va tinde întotdeauna să atingă noi culmi, din acest motiv el va avea nevoie de susținere. Și cine poate să-i ofere această susținere, dacă nu persoana iubită? Nu-l critica direct. Fă acest lucru cu blândețe. Toți trecem prin momente dificile, însă nu te da bătut și nu-i permite și lui să renunțe.

Capricorn: «…până când tu vei renunța»

Capricornul se integrează ușor în orice relație. El este vestit pentru iubirea lui față de adevăr și sinceritate. Iar într-o relație cu un Capricorn, trebuie să alegi ceea ce este important pentru amândoi.

Dacă vei înceta să mai lupți pentru fericire și pentru visele tale, Capricornul va fi dezamăgit de tine. Trebuie să înțelegi că aceasta este zodia care este obișnuită să-i privească pe cei din jur și să se încarce cu energie. Dacă nu îi vei oferi asta, va pleca pur și simplu.

Vărsător: «…până când te vei pierde în mulțime»

Vărsătorul vrea să vadă în partenera sa o personalitate unică. Chiar și cele mai neînsemnate detalii îl pot determina să facă lucruri mărețe. Nu trebuie să îți subestimezi valoarea. Demonstrează-ți calitățile cele mai bune, obține ceea ce îți dorești și fii lider în tot ceea ce faci. Doar așa vei putea fi sigură 100% că Vărsătorul nu te va părăsi niciodată. Nu te schimba! Fii tu însuți!

Pești: «… până când îmi vei distruge visele»

Peștele este foarte blând cu partenera sa. El te va iubi mult și sincer. Însă odată ce va pierde posibilitatea să mai viseze sau îi vei trăda așteptările, el se va dezamăgi. Trebuie să găsești puteri în tine ca să-l inspiri.

Bărbatul născut în zodia Pești este foarte sensibil chiar dacă pare brutal și rece. Nu-ți fie frică să fii sentimentală alături de el. Acceptă-l și respectă-i visele și speranțele!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.