× Prima pagină Relații Horoscop Dezvoltare Personală
TEST: Alege un loc unde ți-ai dori să fii și îți voi spune de ce ai nevoie

TEST: Alege un loc unde ți-ai dori să fii și îți voi spune de ce ai nevoie

Rutina din viața noastră ne împiedică să fim cu adevărați fericiți. Uneori nu ne ajunge timp nici măcar pentru lucrurile simple dar foarte importante din viața noastră. Dacă vrei să înțelegi de ce anume ai nevoie, îți propun testul de mai jos.

Te rog să te relaxezi și să privește aceste opt locuri minunate. Fiecare dintre ele este frumos și deosebit. Fiecare loc are ceva special ce te atrage. Ascultă-te. Gândește-te unde ți-ai fi dorit să fii în aceste momente.

1. Banca în grădină

Ai nevoie de comunicare. Nu doar câteva cuvinte, dar discuții lungi, de suflet. Găsește timp pentru un prieten mai vechi și roagă-l să-și rezerve câteva ore pentru tine. Vorbiți măcar până dimineața despre tot, despre trecut, prezent și poate viitor…

2. Cărarea în pădure

Ai nevoie de schimbări. Nu chiar radicale, însă ai nevoie de câteva schimbări. Ești mulțumit de fundamentul vieții tale. Însă ai nevoie de câteva schimbări mici. Poate trebuie să îți schimbi tunsoarea sau garderoba? Sau să schimbi mobila în garsonieră? Sau să înveți o nouă profesie? Dezvoltă-ți domeniile de activitate.

3. Cafea și o priveliște fantastică

Trebuie să îți reîmprospătezi sentimentele. Să găsești un nou sens al vieții pentru că a devenit prea plictisitoare. Te-ar putea ajuta o călătorie într-un alt oraș sau într-o altă țară. Sau poți să practici o activitate nouă: paintball sau să sari cu parașuta. Totuși, nu este cazul să riști prea mult.

 

4. Căsuța în munți

Ai nevoie de o viață liniștită. Ai obosit prea tare. Visul tău – să mergi într-un loc lipsit de oameni. Să aprinzi focul în cămin, să recoltezi legume și să ai câteva animale domestice în jurul tău. Iar la amurg, să asculți cântecul greierilor pe pragul casei. Să adormi ascultând ploaia care bate în acoperiș și frunzele copacilor. Să te trezească mirosul de liliac și cântecul păsărilor.

5. Lac

Ai nevoie de libertate. Viața pe care o trăiești acum te sufocă. Simte-te vânt și nu te mai gândi la consecințe. Fii rebel și zboară acolo unde te îndrumă sufletul.

6. Ogradă simpatică

Ai nevoie de o viață normală. Cea mai obișnuită, fără urcușuri și coborâșuri, fără condimente. Stabilește un anumit regim și respectă-l cu strictețe. Planifică-ți activitățile pentru întreaga zi. Ceva trebuie să rămână neschimbat: gimnastica, timpul pentru prânz, plimbarea înainte de somn.

7. Farul de pe malul mării

Ai nevoie de un vis, de o speranță. Ceva ce trebuie să aștepți, ceva spre care să te îndrepți. Un vis real care are toate șansele să se îndeplinească. Și în același timp mare, nu atât de accesibil, care nu poate fi realizat deja mâine. Ai nevoie de un drum pe care să depui efort, răbdare și forță pentru ajunge la visul rău.

8. Terasă în mare

Vacanță. De asta ai nevoie. În acel loc în care este mult soare și nu sunt griji. Să te bronzezi până vei ajunge de nerecunoscut. Ai nevoie să te contemplezi cu soarele. Iar când te vei întoarce, să simți cum energia curge prin venele tale.

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.