×
Testul rochiei: Ce caracter ai, în funcție de modelul pe care îl alegi

Testul rochiei: Ce caracter ai, în funcție de modelul pe care îl alegi

Alegându-și rochia, o femeie se ghidează nu doar după tendințele modei, dar, inconștient, încearcă să aleagă un lucru care se îmbină armonios cu lumea ei interioară.  Dacă rochia este aleasă corect, atunci se spune adesea: „haina este cusută pentru ea”. Astfel, rochia transmite în totalitate starea interioară a femeii, completând-o și decorând-o. Să identifici caracterul unei femei după rochia pe care o poartă este foarte ușor.

Mai jos sunt mai multe modele de rochii. Alegeți-l pe cel care vă place cel mai mult și care se potrivește cu stilul tău de îmbrăcăminte.

1. Eterna romantică. Îi idealizezi pe alții prin atribuirea unor trăsături pozitive în caracter, încercând să nu observi răul. Ești o persoană sensibilă și bună și știi cum să trăiești în armonie cu lumea. Oamenii te iubesc și tind să ajungă la tine. Niciodată nu comiți acte contrare conștiinței tale.

2. „Îmbrăcată la patru ace” este o declarație despre tine. Chiar și în situația cea mai ciudată, încerci să arăți cel mai bine. Stilul și caracterul de îmbrăcăminte formează un întreg coerent. Hainele pe deplin corespund cu interiorul tău. De asemenea, tinzi să îți idealizezi viața fără să spui cuiva despre eșecurile tale.

3. Străina misterioasă. Dacă să stabilești caracterul unei persoane după hainele sale este adesea destul de simplu, atunci în cazul tău este complet opus. Toată viața ta este învăluită în mister. Nimeni nu te  poate înțelege pe deplin, chiar și cei mai apropiați. Ești capabilă de orice, poți distruge orice granițe.

4. Regina balului. Te hrănești cu atenția celorlalți, nu poți trăi fără laudă. A fi centrul atenției pentru tine este obișnuit. Știi cum să convingi o persoană să facă lucrurile care îți plac. Nu permiți critici în adresa ta. Ești încrezătoare în perfecțiunea ta și nimeni nu poate să te convingă altfel.

5. Apărătoarea casei. Familia ta este totul. De dragul celor dragi, ești gata să faci fapte altruiste. Testezi o rochie care te caracterizează ca o persoană foarte bună și deschisă. Egoismul, sub orice formă, nu este specific pentru tine. Adesea uitând de dorințele tale, îți dedici toată viața familiei tale. Poți chiar ajuta un străin, fără a-i cere ceva în schimb.

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.