×
Tipuri de bărbați care trebuie ocoliți pe al zecelea drum

Tipuri de bărbați care trebuie ocoliți pe al zecelea drum

Iată că l-ai întâlnit deja pe unicul bărbat al vieții tale și ești sigură că vei merge cu el la altar. Imaginația ta atrage o rochie de mireasa de lux și un voal fabulos… Oprește-te! Nu te grăbi. Încearcă să arunci deoparte emoțiile și uită-te mai critic la cel ales.

Ce bărbați ar trebui să fie evitați și să nu cazi la ei în plasă?

1. Fiul mamei

La început, legătura strânsă dintre fiu și mamă poate părea emoționantă și drăguță pentru tine, dar crede-mă, nu va dura mult. Un bărbat care depinde de mamă și se sfătuiește în mod constant cu ea – nu este persoana cu care merită să-ți asociezi viața. La urma urmei, el este obișnuit cu faptul că principala femeie din viața lui este mama lui. Gândește-te, ți-ar plăcea să concurezi în mod constant cu soacra ta potențială pentru dragostea unui bărbat?

O altă problemă a relațiilor cu „fiul mamei” este că nu caută un partener egal. El caută o a doua mamă care ar rezolva toate problemele pentru el și cu care s-ar putea simți ca un copil slab și lipsit de apărare. Ne îndoim că ai nevoie de el.

2. Vulnerabil

Acest om își va aminti în mod regulat de fosta sa iubită, cu care sa întâlnit de foarte mult timp. Conversațiile despre relațiile sale din trecut vor fi în mod constant prezente în viața voastră. E prea emoțional și sensibil să uite imediat despre fosta iubită cu care a experimentat atât de mult. Ceea ce este cel mai neplăcut este că va încerca în mod constant să te compare cu fosta sa. Acest om vrea să trăiască în trecut, iar viitorul nu este prea interesant pentru el. Este alimentat de suferința și amintirile sale.

3. Copilul veșnic / petrecăreț

Are deja 30 de ani, dar nu vrea să se liniștească. El nu poate pierde nici o petrecere, petrece mult timp jucând jocuri pe calculator, și nu vrea să ia în serios relația voastră. Psihologii numesc acest comportament sindromul Peter Pan. Nimic nu va face niciodată această persoană să crească și să se potrivească vârstei sale.

Speri că într-o zi se va schimba, iar relația voastră va ajunge la un nou nivel. Dar, crede-mă, totul este în zadar. La început, s-ar putea să te distrezi cu „petrecărețul”, pentru că îi place să glumească și să se distreze, dar mai devreme sau mai târziu te vei plictisi de o astfel de viață și vei dori să găsești o persoană mai matură. În plus, acești oameni tind să pună în prioritate prietenii, nu femeile.

4. Băiat rău

Nu este un secret pentru nimeni că fetele bune iubesc băieții răi. Și cel puțin pentru amintirile luminoase din viața fiecărei femei, un astfel de bărbat ar trebui să fie prezent într-o anumită perioadă. Dar asta nu înseamnă că, cu un băiat rău, merită să construim o viață împreună.

Băieții răi sunt neobișnuit de atrăgători și adorabili, temperamentul lor sufocant acționează asupra femeilor ca un magnet, dar fii atentă. În orice moment, pasiunea se poate dezvolta în dezgust, pentru că acești bărbați au o mulțime de schelete în dulap, care pot să nu-ți fie pe plac.

5. Amicul doamnelor

El poate îndrăgosti în sine foarte repede orice femeie. El manipulează cu ușurință emoțiile altora, aruncă fetele cu complimente, dar de îndată ce doamna ajunge la dorința dorită, de exemplu, „victima” se află în patul lui, începe imediat să se comporte complet diferit. Și nu fi surprinsă dacă nu ia nici măcar numărul de telefon sau refuză să te conducă acasă.

Acești bărbați iubesc să se laude cu mașinile lor scumpe, apartamentele de lux și munca de prestigiu. Așa că fii atentă și încearcă să nu cazi pe cârlig!

6. Burlacul.

Bărbații vor să fie ca el, iar femeile visează să se căsătorească cu el. Este inteligent, de succes, bine crescut și extraordinar de frumos. El este candidatul perfect de soț pentru orice femeie, chiar și pentru cea mai pretențioasă. De ce este încă singur, întrebi? El spune de obicei că încă nu a găsit-o pe cea potrivită.

De fapt, el pur și simplu nu vrea să se asocieze cu relații serioase și să-și limiteze libertatea. La urma urmei, îi este deja bine.

7. Narcisistul

Această persoană nu este capabilă să iubească pe nimeni mai mult decât pe ea însăși. Dacă totuși te decizi asupra relației cu narcisul, atunci fii pregătită că el va vorbi în mod constant doar despre el însuși, ignorând problemele și interesele tale. Și dacă în timpul unei cerți el va fi greșit, atunci nu se poate dovedi, pentru că în lumea lui poate avea dreptate doar o singură persoană – el însuși.

El va încerca să îți limiteze cercul de comunicare și libertatea ta, astfel încât toată atenția să ajungă numai la el. Așa că stai departe de acest om!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.