×
Topul zodiilor care sunt greu de iubit

Topul zodiilor care sunt greu de iubit

 1. Fecioara

Fecioara – este zodia independentă. Ea analizează fiecare relație și se află în poziția de conducător. Fecioara păstrează oamenii la distanță, până când este sigură că poate avea încredere. Anume din acest motiv este greu de iubit. Pentru ca să iubească pe cineva, Fecioara trebuie să se supună și să se deschidă, lucru necaracteristic acestei zodii. Însă odată ce ea va face acest lucru, vei înțelege că ai în fața ta o persoană minunată.

 1. Scorpion

Scorpionul este regele care nu știe ce-și dorește. El pendulează între răceală și pasiune, iar asta îl face greu de înțeles. El poate fi un partener foarte istovitor, din această cauză rămâne uneori în afara relației. Până când Scorpionul nu se va maturiza emoțional, el nu va fi gata pentru o relație.

 1. Săgetător

Săgetătorul este zodia energică și impulsivă. Într-un fel asta îl face un partener interesant, alături de care nu te plictisești. Pe de altă parte însă, el niciodată nu se oprește și nu se calmează. El se va aventura într-o nouă experiență pentru a obține mai multă adrenalină. El nu poate sta pur și simplu pe loc – iar asta nu este o calitate pentru o relație de lungă durată. Săgetătorul va avea o relație doar cu cel care va reuși să-i țină pasul.

 1. Vărsător

Vărsătorul este o persoană închisă, care își protejează inima. Nu este dispus să se deschidă și să lase oamenii să-i invadeze viața. Anume din acest motiv, Vărsătorul este greu de înțeles. El are nevoie de o persoană în care să aibă încredere nelimitată, alături de care să se simtă confortabil pentru a se simți vulnerabil, să se îndrăgostească și să iubească.

 1. Capricorn

Capricornul este practic, el este adeptul muncii grele și eficiente. Este un angajat de încredere, însă într-o relație tinde să țină lucrurile prea sub control și analizează lucrurile exagerat. Niciun partener nu își va dori să fie un „plan de afaceri” de lungă durată. Capricornul trebuie să învețe să aibă încredere să-și ofere inima pentru a-și găsi marea dragoste.

 1. Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți ca fiind persoane care au îndoieli și sunt foarte emoționale. Într-o anumită măsură, s-ar părea că discuțiile cu ei sunt obositoare, însă acest lucru mai demonstrează că ei iubesc cu toată inima și sunt sinceri. Atunci când Gemenii se îndrăgostesc, se lasă să înoate în iubire.

 1. Leu

Leul este dinamic și interesant. El este independent și are o mare încredere în sine. Partenera Leului trebuie să înțeleagă că el nu va avea nevoie de tine. El este adorabil, este greu să nu-i cazi în plasă. Leului îi place să fie în centrul atenției și îi plac aventurile, anume din acest motiv toți îl iubesc.

 1. Berbec

Pasional, activ și emoțional, Berbecul te va face centrul universului său. El acordă o atenție deosebită partenerei și va face tot posibilul pentru ea. Va rezolva orice problemă va avea. Din acest motiv este imposibil să-i spui „Nu”.

 1. Taur

Taurul este cel mai fidel și încăpățânat reprezentant al zodiacului. Atunci când Taurul iubește cu adevărat – e pentru multă vreme. El este fidel celei pe care o iubește și nu ascunde nimic de ea. Alături de el știi încotro mergi și ce te așteaptă la destinație. Un asemenea devotament este rar întâlnit, iar dacă ai alături un Taur, nu-l lăsa să plece nicăieri.

 1. Balanță

Tot ce își doresc Balanțele este ca toți să fie fericiți și satisfăcuți. Asta îi vizează pe toți de pe Pământ, în special, pe cei pe care Balanțele îi iubesc. Balanțele vor face tot posibilul pentru a fi siguri că partenera este mulțumită de relație. Ei sunt un exemplu de urmat într-o relație.

 1. Pești

Peștii au cea mai mare, mai iubitoare și mai grijulie inimă dintre toate zodiile. Ei simt emoțiile celor din jur și înțeleg perfect ce își doresc oamenii pe care îi iubesc. Peștii nu mint, nu ascund și nu au îndoieli. Ei iubesc cu toată inima.

 1. Rac

Racul este o zodie grijulie care poate iubi necondiționat. El știe să ierte și are răbdare. Poți întotdeauna să te bazezi pe el, pentru că el te va ajuta fie zi sau noapte.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.