×
Trei calități ale bărbatului în care poți avea încredere

Trei calități ale bărbatului în care poți avea încredere

Știm cât de importantă este încrederea într-i relație. Mai ales pentru persoanele care au fost trădate anterior. După ce ai trăit o durere sufletească, este greu să mai ai încredere în cineva. Te întrebi mereu: „Oare merit să mai am încredere?”… Dacă bărbatul posedă aceste trei calități, înseamnă că poți avea încredere în el (doar dacă nu sunt motive vizibile să nu o faci):

1. Investește

Dacă bărbatul investește în tine înseamnă că el vede viitorul relației voastre. Nu trebuie să îți faci griji că nu te va cere în căsătorie – el este gata pentru asta.

Atunci când un bărbat investește în femeie, înseamnă că el îi oferă nu doar prezență și atenție, ci și timpul și energia sa. El face planuri care o vizează direct pe el, încearcă să o cunoască mai bine, pune întrebări, iar atunci când ea răspunde, își lasă telefonul la o parte pentru o asculta.

2. Onoare

Cum se comportă bărbatul tău în alte domenii ale vieții? Este drăguț cu tine și vulgar cu un chelner? Se plânge că nu se înțelege cu unul dintre colegii tăi, jignindu-l în ultimul hal? Sau îți povestește cu mândrie cum a găsit o metodă să-și înșele noul client?

Esența este următoarea: dacă bărbatul se va comporta onorabil cu ceilalți, așa se va comporta și cu tine. Și invers.

3. Influența

Cât de mult se lasă bărbatul tău influențat de tine? Apreciază ceea ce gândești și ce spui? Asta nu înseamnă că bărbatul trebuie să ți se dedice 100% și să-și schimbe părerea. Însă el trebuie să respecte sentimentele, părerile tale și să le accepte.

Dacă bărbatul tău te prețuiește, poți avea încredere în el. Alții nu merită timpul și energia ta.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.