×
Trei sentimente puternice pe care trebuie să le simți într-o relație

Trei sentimente puternice pe care trebuie să le simți într-o relație

1. Siguranță

Bucurie, plăcere, vulnerabilitate și legătura profundă pot apărea doar într-o atmosferă de securitate și de încredere. Să fiți fideli, să nu aveți secrete unul față de celălalt, să aveți șansa de a vă exprima liber sentimentele și emoțiile, chiar și cele negative, să fiți parteneri adevărați – asta creează un sentiment de securitate în relație.

Cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru este să vă ascultați în mod activ și atent. Când o persoană simte că este înțeleasă, simte siguranța.

2. Curaj

Acest sentiment este important pentru a ne forța să întreprindem acțiunile necesare pentru a crea o relație fericită. Curajul pentru a încerca ceva nou, inclusiv în pat. Curajul de a-ți deschide sufletul în fața partenerului și de a fi interesat de sufletul lui.

Aceasta duce la un sentiment de apropiere și intensitate pozitivă care menține relația în viață.

Știm cu toții că avem nevoie de curaj pentru a reuși în afaceri, dar în ceea ce privește relațiile personale, credem că putem să ne întoarcem acasă de la lucru și să ne odihnim. Dar trebuie să fim îndrăzneți pentru acțiuni specifice acasă.

3. Interes

Când ajustați curajul la o atmosferă de securitate, se deschide o nouă experiență pentru tine. Ambii planificați ceva interesant, ceea ce așteptați cu nerăbdare. Deveniți spontani. Relațiile rămân proaspete tocmai datorită elementelor jucăușe. Dacă aveți o relație sigură care vă permite să fiți îndrăzneți, puteți simți în continuare fluturii în stomac la vederea celui iubit!

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.