×
Trucuri să atragi un bărbat inteligent

Trucuri să atragi un bărbat inteligent

Toată lumea are propriul partener de viață ideal: atractiv, vesel, și cel mai important – toate își doresc bărbați inteligenți. Și nu numai intelectual, ci și emoțional. Pe acel cineva care are o atitudine serioasă față de relații caută ceva mai mult decât momente plăcute. Pe cel care știe să respecte o femeie și să facă un efort. Dar cum să atragi așa tip de bărbați?

1. Mergi în locurile unde se ascund bărbații inteligenți.

Unde își petrec timpul bărbații inteligenți? Desigur, ei merg și în cluburi sau restaurante și în sălile de sport. Dar bărbații inteligenți sunt interesați de alte lucruri.

Dar arta, literatura și muzica? Du-te la muzee, expoziții și teatru. Bărbații inteligenți înțeleg frumusețea artei. Le plac locurile interesante și de stimulare a minții. În același timp, este important nu numai să vizitezi astfel de locuri, dar și să fii interesată de astfel de lucruri, astfel încât să ai subiecte de discutat cu un bărbat inteligent.

2. Înscrie-te la cursuri sau studii suplimentare.

Cum să atragi un bărbat inteligent: arată  că și tu ești la fel de inteligentă. El, de asemenea, își dorește să întâlnească nu numai o interlocutoare frumoasă, ci și una interesantă. Dacă vrei un bărbat inteligent, este posibil că el să vrea o femeie inteligentă care să fie la fel cu el.

Aflați ce vă interesează, extinde-ți cunoștințele. Nu trebuie să știi ceea ce știe și el, dar trebuie să fii expert în ceea ce te interesează, chiar e vorba de gene false sau cosmetice organice.

3. Ai încredere în instinctele tale.

Când întâlnești pe cineva, ai încredere în intuiția ta. Prima impresie nu este întotdeauna adevărată, dar comportamentul uman își dezvăluie esența. Acordă atenție modului în care tratează femeile – nu numai pe tine, ci și pe altele: chelnerițe, vânzătoare, etc.

4. Rămâi fidelă ție.

Dacă un bărbat vorbește despre ceea ce nu înțelegi, nu te preface că ești în subiect. Nu trebuie să știi totul. Cere-i să-ți explice ce nu știi. Este mai bine să pui întrebări și să manifești interes decât să te prefaci că știi totul și apoi să fii prinsă într-o minciună. Dacă pui întrebări, îți arăți setea de cunoaștere, nu de naivitate. Acest lucru va atrage atenția unui bărbat inteligent. Va fi bucuros să te învețe ceva.

5. Fii mândră de realizările tale.

Realizările tale îți arată abilitățile. Dacă dorești să știi cum să atragi un om inteligent, știi că unor astfel de bărbați le place atunci când îți arăți succesul. Fii mândră de tine, fii sigură pe tine. Un bărbat inteligent știe că succesul este un indicator al cunoștințelor tale, care este foarte valoros.

6. Cunoaște-ți valoarea.

Să știi că meriți dragostea unui bărbat bun. Respectă-te și nu alerga după cei care nu au nevoie de tine. Așteaptă cu răbdare pe cel demn. Un bărbat inteligent va vedea ce meriți și dacă vă potriviți, atunci totul se va rezolva.

7. Fii tu însuți.

Faptul că ești în căutarea unui bărbat inteligent, arată nivelul tău de inteligență. Dacă te simți confortabil și te comporți ca de obicei, vei atrage un bărbat inteligent. Este nevoie de timp pentru a găsi pe cineva care ți se potrivește. Și este bine. Nu toate relațiile se dezvoltă, chiar și cu premise ideale. Din prima dată rareori se întâmplă. Însă dacă îi acordați timp, vei obține ceea ce cauți.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.