×
Tu meriți mai mult decât un simplu mesaj

Tu meriți mai mult decât un simplu mesaj

Eu merit mai mult decât un simplu mesaj.

Nu-mi scrie. Nu este nevoie de „Salutări” neașteptate pe care ar trebui să încerc să le înțeleg cumva. Nu vreau să-mi spui că ți-e dor doar pentru ca să mă faci să mă îndrăgostesc din nou de tine. Doar să mă faci să fiu obsedată de tine din nou. Fă-mă să-mi reduc standardele și să accept puținul pe care ești dispus să-l dai din nou.

Nu pune like la fotografiile mele din rețea. Nu mă face să ghicesc ce înseamnă acest indiciu mic de simpatie. Crezi că arăt bine. Sau ești doar gelos pe cei cu care sunt în fotografie. Sau încerci să mă faci să-ți scriu prima.

Nu că nu aș vrea să te las să te întorci în viața mea. Dar dacă vrei atenția mea, atunci ar trebui să depui efort. Să depui efort cu adevărat. Trebuie să faci mai mult decât să apeși câteva taste pe telefon. Mesajele nu sunt suficiente.

Sună-mă și organizează o întâlnire. Și nu una îndepărtată. Nu „cumva”. Nu ipotetic. Nu o întâlnirea pe care o vei anula. De fapt, fă-ți loc în programul tău ca să poți vorbi cu mine personal. Ca să-mi dovedești că vrei să faci un efort să-ți petreci timpul cu mine, nu doar să vorbești când te simți confortabil. Că eu sunt o prioritate pentru tine, nu o opțiune de rezervă, nu doar o fată ca toate celelalte. Atunci mă voi gândi dacă meriți să te las să intri din nou în viața mea.

Nu cer prea multe. Serios. Știu doar că dacă te las să intri din nou în viața mea printr-un simplu mesaj, atunci demnitatea mea va fi inițial subestimată. Nu vei simți că trebuie să depui efort pentru atenția mea. Vei crede că o singură propoziție este suficientă. Că nu am nevoie de mai mult decât câteva cuvinte fără sens trimise de pe iPhone-ul tău.

Îmi pare rău, dar nu vreau”  o relație falsă ” prin corespondență cu întâlniri întâmplătoare, dacă desigur voi avea noroc. Vreau să mergem împreună să luăm cina, să mergem la film, să patinăm. Vreau cafea și cacao fierbinte, îmbrățișări sub lună. Dacă nu vrei să faci asta, e în regulă- dar nu cu mine. Nu-mi scrie, nu-mi pune like la fotografii, nu-mi trimite fotografiile tale. Nu mă atinge.

Nu vreau o relație prin telefon. Nu vreau să simt că mă întâlnesc cu tine, dar în același timp rămân singură. Ca și cum aș fi aproape de tine, dar nu te-aș cunoaște deloc. Vreau ceva real. Nu mai sunt de acord cu „relațiile false”, cele care au potențial, dar nu există nicio modalitate de a ajunge la ele.

Merit mai mult decât mesaje. Toate merităm asta.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.