×
Unele momente intime care nu înseamnă nimic pentru el

Unele momente intime care nu înseamnă nimic pentru el

  1. Corespondență toată noaptea. Chiar dacă nu te culci până târziu, trimițându-i mesaje nu înseamnă că veți deveni un cuplu. Poate că nu voia să doarmă. Poate că discută cu mai multe fete în același timp. Poate că vă scrie la toate același lucru.
  2. Să vă țineți de mâini. Dacă o face în public, când ești înconjurată de oameni pe care îi cunoști, poate vrea să se întâlnească cu tine. Dar dacă îți ia mâna doar când ești singură, atunci s-ar putea să nu însemne atât de mult pe cât crezi. Poate că nu înseamnă nimic.
  3. Îmbrățișările. Unor bărbați pur și simplu le place să facă acest lucru, să simtă corpul feminin cald în apropiere, pentru că este liniștitor (și adesea duce la sex). Dar de multe ori nu le pasă cine este. Nu vor neapărat o relație cu această femeie.
  4. Sexul. Ar putea să-ți vrea corpul și doar corpul. Nu vrea o relație. Nu vrea o legătură emoțională sinceră. Doar un orgasm.
  5. Discuții despre trecut. Prietenii tăi știu toate momentele tale ciudate și prima iubire din copilărie, nu-i așa? Atunci când îți povestește despre trecut, nu înseamnă neapărat că vrea să se întâlnească cu tine. Dar cel puțin te vede ca pe un prieten.
  6.  Flirtul. Unii bărbați întâlnesc o femeie pe care o plac cu adevărat, și flirtează cu ea și numai cu ea. Alți bărbați flirtează cu fiecare fată pe care o întâlnesc, indiferent dacă sunt interesați sau nu. Totul depinde de bărbat. Flirtarea lui poate însemna totul sau nimic.
  7. El achită pentru tine.  Să știi că unii bărbați te vor duce la restaurant, sperând că veți petrece noaptea împreună.
  8.  Sărutul. Chiar dacă primul tău sărut a fost grozav, asta nu înseamnă că va mai fi un al doilea. Nu pentru că nu te săruți bine, sau pentru că s-a plictisit. Nu e din cauza că ești neatrăgătoare sau nereușită. Pur și simplu se întâmplă.
  9. El îți spune că te place. Îți poate spune asta doar ca să-ți spele creierul. Doar ca să petreacă o noapte cu tine.  Sau pentru că el chiar te place, dar el nu este gata pentru o relație serioasă încă.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.