×
Unii oameni nu vor fi niciodată ai tăi, indiferent cât de mult ți-ai dori aceasta.

Unii oameni nu vor fi niciodată ai tăi, indiferent cât de mult ți-ai dori aceasta.

Așteptarea celor care nu vor veni niciodată te face doar nefericit. Delectându-te cu suferința ta, poți pierde din vedere pe cineva cu adevărat minunat…

Ceea ce a fost întotdeauna, și va rămâne întotdeauna. Dar dacă încercăm să realizăm ceva ce nu suntem meniți să facem? Uneori luptăm cu înverșunare pentru dragostea care nu există și nu a existat niciodată.

Persoana pe care o meriți cu adevărat, la fel ca tine, depune eforturi pentru dezvoltarea relației. Aceste persoane nu zboară înainte sub una, ci sub două pânze. Acestea nu sunt grele și încordate.

Dar unii oameni nu vor fi niciodată ai tăi, indiferent cât de mult îți dorești aceasta. Așadar, poți pierde timpul și nervii la nesfârșit în încercările zadarnice, sau, să fii puțin trist și apoi să lași această situație în trecut și să încerci să afli ce îți pregătește viitorul pentru tine. La urma urmei, în subconștient știi deja că acum nu vei reuși. Poate că nu a venit încă timpul. Poate între voi nu există acea „scânteie” la care ați sperat. Sau poate altceva.

Nu încerca să forțezi ceva ce pur și simplu nu există. Nu-ți pierde timpul așezându-ți inima și sufletul pe altarul relațiilor care nu sunt menite să se întâmple. Meriți mai mult. Și știi asta foarte bine.

Nu-ți ține inima deschisă față de cei care nu o merită. Dacă aștepți pe cineva care nu va veni niciodată, aceasta te face nefericit. Și s-ar putea să pierzi din vedere pe cineva cu adevărat minunat. Nu te îndepărta de lume doar pentru că speri că cealaltă persoană se va schimba.

Petrece-ți timpul cu prietenii și familia făcând ceea ce îți place. Ceea ce este cu adevărat destinat pentru tine va fi al tău. Crede în asta.

Nu pune pe primul loc în viața ta pe cei care nu fac același lucru pentru tine. Încercările de a realiza ceea ce nu este destinat să se întâmple nu va face decât să-ți rupă inima. Iubește-te pe tine însuți, iar viața ta va reveni mai devreme sau mai târziu la normal.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.