×
Unul din motivele pentru care te întâlnești cu persoane nepotrivite.

Unul din motivele pentru care te întâlnești cu persoane nepotrivite.

Așa a fost cu mine. Așa e cu mine. Poate este și cu tine.

Mă comport de parcă nu-mi fac griji pentru singurătate pentru că sunt o femeie independentă care nu are nevoie de un bărbat.

Întotdeauna le spun prietenilor mei că nu ar trebui să tolereze pe cineva care îi tratează într-o manieră lipsită de respect.

Mă prefac că o viață singuratică e mai bună. Mă prefac că nu există un tip în lume care să mă cucerească. Îmi declar standardele înalte și că pot rămâne singură pentru totdeauna, pentru că nimeni nu este suficient de bun pentru mine.

Dar în realitate, am întâlnit persoane nepotrivite. Am avut o relație cu băieți care nu se potriveau cu mine pentru că m-am bucurat de oricine care dorea să fie prietenul meu. Mi-a plăcut atenția. Îmi plăcea să fiu dorită.

Puteam să spun lucruri puternice, dar odată ce cineva drăguț mi-a deschis ușa în fața mea sau mi-a făcut un compliment sau mi-a cerut numărul de telefon, standardele mele au scăzut.

Am întâlnit persoane nepotrivite pentru că mi-a plăcut atenția lor. E frumos când cineva e prin preajmă și mă ține de mână. Este frumos să te trezești de la sunetul mesajelor pline de inimi și sărutări. Mă bucur să știu că sunt importantă pentru cineva, chiar dacă o parte din mine își dă seama că această relație nu durează mult.

Și, deși mă consider puternică, deși există luni de zile când nu vreau să mă întâlnesc cu nimeni, deși în adâncul sufletului meu cred că fericirea nu este într-o relație, câteva clipiri și like-uri sub selfi-ul meu mă fac să uit de statutul meu de burlăciță.

Vreau să aștept relația potrivită, dar continui să intru în cele greșite, deoarece atenția îmi mărește stima de sine. Este frumos să știu că cineva este dispus să-și sacrifice viața de burlac pentru mine, să uite de altele și să se dedice mie. Mă bucur să știu că cineva crede că ciudățeniile mele sunt frumoase.

Știu că este greșit să întâlnești pe cineva care nu este suficient de bun, care, evident, nu se potrivește cu mine, care pare temporar, dar nu mă pot ajuta cu nimic. Când cineva mă place, uit totul.

Vreau să fiu o fată care râde de fraze de pick-up, dar nu se bucură în secret de atenție. Vreau să fiu o fată care se supără când un tip o cheamă la el după ora 22: 00, în loc să se bucure că vrea să mă vadă din nou.

Poate într-o zi voi fi mai încrezătoare să fiu o astfel de fată cu standarde înalte și stima de sine ridicată. Dar până acum, sunt doar o fată pierdută care îi place să vorbească despre găsirea persoanei potrivite, dar care continuă să tolereze alături persoane greșite.

 

 

Sursa

 

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.