×
Vampirii energetici ai zodiacului: sunt capricioși, vulgari și insensibili

Vampirii energetici ai zodiacului: sunt capricioși, vulgari și insensibili

Sunt oameni pur și simplu îngrozitori. Așa se nasc ei: cu un caracter îngrozitor, mereu capricioși, greu de înțeles, iar uneori foarte vulgari. Mai mult decât atât, ei își justifică comportamentul prin zodia care s-au născut.

Fii de acord: cu toții cunoaștem o persoană care analizează fiecare situație, chiar și acea fericită – cu o mină acră. E acel membru al familiei care să îngâmfat pe tot parcursul cinei. E acel prieten care este invidios pe succesul tău. Este acel angajat care întotdeauna vorbește despre cât de îngrozitoare este viața sa, iar toți colegii se simt obligați să-l asculte. Acești oameni știu că sunt nefericiți și țin cu tot dinadinsul să-și împrăștie suferința și mai departe. Și bine știm noi, suferinței îi plac grupurile mari.

1. Berbec

Probabil nu te așteptai ca Berbecul să fie în această listă. Oricum, el este capabil să distrugă orice fericire, dacă este  nemulțumit de ceva sau este prost dispus. Cu aceeași putere, Berbecul le demonstrează tuturor că el este cel mai deștept, ager, curajos și el poate să distrugă moral pe oricine, atunci când este supărat sau cineva a greșit. Așa că dacă nu ești masochist, fugi cât mai departe de Berbec atunci când este supărat.

 2. Rac

Nimeni nu poate concura cu Racul la capitolul mormăială și scânceală. Racul este liderul capricioșilor și iritanților, și dacă a dat jalea peste ei – e pentru mult timp. Poți să te dai cu capul de pereți, însă nu îl vei înveseli și nu îi vei reda starea pozitivă. Această zodie nu este capabilă să-și controleze emoțiile. Atunci când Racul este depresiv, toate persoanele din jur simt disconfort, tristețe și chiar o frică.

 3. Leu

Leul este o persoană extrem de tumultoasă, iar aroganța lui poate scoate din sărite chiar și pe cei mai liniștiți oameni. Este greu să ai o dezbatere cu această persoană sau să porți un dialog  atunci când este sigur nu doar că are dreptate dar și că este o autoritate pentru restul. Atunci când Leul nu obține ceea ce își dorește, el devine furios. Atunci când Leul este supărat și fără starea de spirit, tot ce vrei este să fugi cât mai departe de el. Însă el nu îți va permite asta, pentru că el are nevoie de public, în fața căruia își va juca rolul. Altfel spus, trebuie să privești spectacolul unui singur actor și să suferi, însă în niciun caz să nu-l ignori pe Leu.

 4. Fecioara

Uneori, Fecioara se urăște pe sine și suferă din cauza crizelor de tristețe și a stărilor de eșec – acest lucru i se întâmplă des. Dacă alți vampiri energetici pot fi vulgari, aroganți și lacomi, atunci Fecioara se distruge pe sine și pe cei din jur. Senzația imperfecțiunii sale o face să se simtă oribil. Această zodie poate vedea cel mai rău chiar și într-o situație cu adevărat pozitivă. Cel mai mult, Fecioara urăște pe cei care îi sunt concurenți sau pur și simplu proști. Așa că ai mare grijă!

 5. Pești

Peștii sunt martirii clasici. Ei sunt gata să sufere zile, săptămâni, luni, ani. Modul lor de a se exprima – e compătimirea propriei persoane. E acea persoană care stă într-un colț și se mănâncă pe sine, se autodistruge, se automutilează. La o petrecere, Peștii vor petrece cea mai mare parte a timpului în baie, făcându-și griji de ce o să spună alții despre ei.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.