×
Vârsta la care o femeie nu mai are nevoie de un bărbat

Vârsta la care o femeie nu mai are nevoie de un bărbat

Fiecare femeie are o vârstă secretă, atunci când bărbații îi sunt indiferenți. Nemaivorbind de atracția sexuală față de ei. Unele trăiesc asta mai aproape de vârsta de pensionare, altele în perioada menopauzei, iar celelalte trec prin această experiență pe la 30 de ani. Iar aceste femei pot fi identificate ușor.

Principalul indicator – ea este o tanti adevărată! O coafură neglijentă, ochi obosiți și grăsime pe șolduri. Plictisitoare, grasă și cu aripile tăiate. Ce s-a întâmplat cu ea? A ajuns la vârstă când nu mai are nevoie de bărbați, s-a lăsat apăsată de greutatea supărărilor și a dezamăgirilor.

De ce vârsta e secretă? Pentru că femeia nu vorbește cu nimeni despre asta, poate doar cele mai încăpățânate feministe. Doar nu ai văzut ca o femeie să își adune toate prietenele în jurul ei și să le spună cât de dezamăgită este de bărbați. Este, cel puțin, indecent, însă totuși cred că se mai întâlnesc astfel de situații.

Cum să înțelegem ce s-a întâmplat? E ca și cum femeia și-a îmbrăcat inima în fier. Intensitatea durerii suferite este atât de mare, încât ea decide că nu va lăsa pe nimeni să se mai aproprie de ea. Ea nu mai are încredere în bărbați, nu mai caută să aibă pe cineva alături și nici măcar nu-și imaginează că există vreun bărbat care s-ar putea îndrăgosti de ea. Plata pentru liniștea inimii de gheață este foarte mare.

— Ce are aici inima? – ar putea întreba cineva. În acest caz, bărbații se vor gândi la alt organ. Însă ei pot fi ușor folosiți, fără să impui sentimente. Probabil aș fi de acord cu asta, însă, să recunoaștem… inima femeii este întotdeauna în ecuație.

Cu câțiva ani în urmă, erau la modă băile Cleopatrei. Se credea că pentru a-și păstra tinerețea, Cleopatra utiliza sperma bărbaților tineri. Femeile au încercat și spun că totul este o minciună. Nu are efect. Nu îndepărtează ridurile și privirea nu strălucește. Și istoriile cu spermă de balenă sunt de asemenea mituri. De ce? Pentru că totul trece pe lângă inimă. O femeie întinerește și este fericită doar dacă primește injecții în inimă. Nu există loc pentru mecanica sexuală simplă, deși și aceasta este foarte importantă.

Ai observat vreodată că o femeie îndrăgostită poate fi observată de la distanță? Chiar și atunci când nu-și vede iubitul, dar comunică cu el prin intermediul telefonului și al sms-urilor. Sexul îl are în cap, iar aspectul i se îmbunătățește. Cum așa?

Și asta pentru că iubirea și pasiunea sunt capabile să facă minuni cu noi. Să ne întinerească, să ne facă mai frumoase. Însă acest lucru se întâmplă cu cele care cred în iubire.  Restul vor trebui să-și aștepte sorocul. Și nu e vorba de ridurile de pe față, ci despre dezamăgirea care se pune ca un praf pe ochi.

Dacă mă vor întreba până la ce vârstă o femeie are nevoie de un bărbat, voi spune că până la ultima suflare. Știu că poate fi dureros, uneori ți-e frică și simți pustietate, dezamăgire și ești gata să-ți îngheți inima doar ca să nu mai simți asta. Însă nu trebuie. Nu trebuie să mori nefericită.

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.