×
Vei regreta când îți vei da seama că ai pierdut o fată care te-a iubit nebunește

Vei regreta când îți vei da seama că ai pierdut o fată care te-a iubit nebunește

Ea era fata care alerga mereu la telefon pentru a îți răspunde cât mai curând posibil pentru că nu voia să te țină în așteptare.

Într-o dimineață, te vei trezi și îți vei da seama că nu mai este lângă tine și, cel mai probabil, nu va mai fi niciodată. Va alege pe cineva care vrea să fie cu ea. Ea va fi cu acel bărbat care o va iubi ca răspuns la fel de mult ca și ea, spre deosebire de tine. Poate că în viitor, căile voastre se vor intersecta, dar nu-i va păsa. Cel mai probabil, va fi atât de fericită încât nici măcar nu îți va acorda atenție. Ea va rămâne aceeași fată care te-a iubit, dar cu o singură diferență – va iubi un alt bărbat.

Ea nu se va mai uita la tine cu dragoste ca înainte și inima ei nu va mai îngheța la vederea ta. Știi de ce? Când și-a dat seama în cele din urmă că nu ești pregătit să o iubești la fel de mult precum te iubește ea– atunci a decis să-și dedice toată dragostea pentru ea însăși și, ca rezultat, a devenit fericită. Vei vedea în ea acea încredere care nu a fost înainte.

De îndată ce vei vedea că sa schimbat – vei simți o înțepătură de regret și te vei învinovăți pentru că nu ai iubit-o așa cum a meritat-o. Vei regreta că ai pierdut-o pe cea care ți-a oferit toată dragostea ei.

O să-ți fie dor de ea, dar nu o vei mai putea întoarce înapoi. Întotdeauna ți-a acordat toată atenția în relația voastră. Ea a fost fata care a fugit mereu la telefon pentru a îți răspunde cât mai curând posibil, pentru că nu a vrut să te facă să aștepți, iar tu nu te-ai deranjat niciodată să răspunzi la apelurile ei, deoarece ai crezut că ea nu a meritat.

Dar va trece timpul și vei vedea fotografiile voastre comune și te vei dedica amintirilor despre momentul în care era încă a ta. Vei regreta, pentru că nu ai înțeles fericirea și nu ai apreciat-o mai devreme. Atunci nu ai observat tot ce a făcut pentru relația voastră. Abia acum îți dai seama cât de prost ai fost că ai lăsat-o să plece.

Îți va fi dor de momentele în care îți putea face un cadou fără motiv și să îți spună că te iubește atât de des încât ai încetat să acorzi atenție și apreciere.

În acest moment, toate sentimentele și emoțiile tale vor cădea ca un tsunami. Vei regreta profund, deoarece vei realiza că nu vei mai întâlni o fată în viața ta care te va iubi la fel de mult ca ea. Ai pierdut o fată care merita să fie iubită, dar nu ai putut să-i oferi aceasta.

Te vei îneca în tristețea și regretele tale, pentru că nu vei putea să o întorci înapoi pentru că a decis să trăiască și a devenit fericită că te-a uitat. Ai rămas în pierdere și va trebui să uiți de ea, dar nu va fi atât de ușor. Este foarte dificil pentru o persoană să uite pe cineva care l-a iubit atât de mult încât nimeni altcineva nu l-ar iubi vreodată. Ea a fost unica, dar ai ratat-o.

 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.