×
Vrei să afli totul despre femeia ta? Privește-o cum doarme

Vrei să afli totul despre femeia ta? Privește-o cum doarme

Una dintre prietenele mele,  o fată extrem de spectaculoasă, a fost complet transformată pe timp de noapte. Noaptea era o femeie de o frumusețe incredibil de rece. În timp ce ziua nu exista absolut nici o asemănare – doar pe timp de noapte. Mă uitam la chipul ei când aveam insomnie și mă întrebam: ce-mi spune asta? De ce este ea dominantă și dură? Dar nu, era atât de dulce și atât de jucăușă cu mine. Răspunsul chipului ei a venit în aproximativ trei luni. Când prietena a simțit că eram cu totul în brațele ei – brusc ea a devenit mai puternică decât mine. În jumătate de an am devenit ceva de genul unui asistent, secretar, bancomat. Cumva a aranjat toate astea într-un mod inteligent – nici nu am observat. Ea dădea ordine – eu le îndeplineam. Până când nu m-am trezit la realitate și m-am despărțit de ea.Și aș fi putut ghici totul mult mai devreme, când am văzut-o pentru prima dată când dormea. M-ar fi salvat de toate aceste chestii tâmpite.

Explicația mea este simplă. Într-un vis, eliberăm toți demonii noștri, fața noastră devine adevărată. Noi nu mai deținem controlul asupra ei, iar ea spune adevărul despre noi. Uneori adevărul neplăcut. Mai mult decât atât, spun mult mai adevăr despre femei. La bărbați, mușchii feței sunt mult mai puternici, pot minți fără expresie, iar la femei sunt moi, supli și dinamici. O femeie adormită este o femeie adevărată.

O altă prietenă se încrunta în vis întotdeauna. Nu, ziua era normală și veselă, dar noaptea se încrunta. Și o dată am întrebat-o direct: te descurci bine în viață? Și începu brusc să vorbească. Existau atât de multe probleme! Pur și simplu nu a considerat necesar să mă deranjeze cu ele. Problemele le-am rezolvat împreună treptat. A încetat să se mai încrunteze în timpul nopţii. Am început să arate ca o nimfă neglijentă și era foarte frumoasă. Îi admiram chipul în timpul nopţilor.

Îi sfătuiesc pe toți bărbaţii să privească chipul iubitelor în timp ce ele dorm. Vor înțelege totul despre ea. În același timp, verificați-vă sentimentele. Iat-o aici, aşa liberă, dulce, seamănă cu un copil fericit – ei bine, cum să nu te îndrăgosteşti? Dacă are o față fără o umbră de emoție, o față de piatră este un simptom alert. Poate că şi-a injectat prea mult botox, sau poate e un om rece. Simţi ceva pentru ea acum? Nu prea cred. Dar dacă ea doarme cu o față de neînţeles, bărbatul devine nervos: cine e ea? Și cel mai bine e să fugi imediat, chiar dacă eşti în pijamă. Ai în patul tău o femeie periculoasă.

Nu e de mirare că în toate legendele, vrăjitoarele acţionează în timpul nopţii. Cred că toate basmele despre vrăjitoare sunt izvorâte din dormitorul familiei. Soțul s-a trezit noaptea – și-a văzut soția cu o față neplăcută. „E vrăjitoare!”, crede el. Și merge să doarmă într-un hambar. Iar soția este într-adevăr o femeie neplăcută. Nu ca o vrăjitoare, dar aproape de ea.

Şi femeilor le voi da un sfat. Roagă-ţi iubitul să îţi facă o poză în timp ce dormi. Sau pe mama, sora sau prietena mea. Sunt sigură: multora dintre voi nu le va place expresia feţii lor în timp ce dorm. Da, imaginea poate fi înspăimântătoare. Deci, trebuie să lucrezi mult asupra tresăturilor tale, să îmblânzeşti demonii. Totul este supus instruirii, inclusiv demonilor care ţin controlul asupra expresiilor faciale.

Să fii frumoasă în timpul somnului – e o artă, să ştii. 

Sursa

Ai găsit o greșeală? Selecteaz-o și apasă Ctrl+Enter.

Urmărește Psihologia Relațiilor pe Instagram și Telegram.

Thanks!

Our editors are notified.